Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 544

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 544

by Nicolai Klingenberg

Der var du jo. Er du ved dine fulde fem? Pragtfuldt! Her skal det handle den måske fotofattigste variant af ugen, der gik. Jeg har ikke været flittig nok. Men jeg lover at oppe mig. Jeg forlader tastaturet netop nu for lige at tage et ekstra foto. Så. Men nok om næste uge. Vi begynder med lidt grå hverdag.

Hurra for livet. Trods vejret.

Peter er mere end alle tiders. Og så er der i øvrigt noget med kompositionen i fotoet.

Vægmaleri

Solen tittede frem. Det kan noget mere end gråvejret. Virkelig meget mere.

Ugens opkig

Der var nogen, der havde lavet en morsomhed med et åbne- og lukkeaggregat. Jeg fotograferede denne morsomhed, så jeg kunne dele den med dig, og du dermed kunne more dig.

Skøre næse. Nej, hvor sjovt.

Fire fotos? Det var ikke meget. Jeg ved det. Jeg beklager. Men der er flere at komme efter i sidste uge, som ligger lige herunder.

Her er Facebook

Sidste uge? Den så sådan her ud

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk