Home Spottet Få julemad for feinschmeckere bragt til døren udefra

Få julemad for feinschmeckere bragt til døren udefra

by Nicolai Klingenberg

Artiklen er sponseret.

Julen er fuld af traditioner. Det er unødvendigt at skrive, for hold da op, hvor er vi godt klar over det. Men altså, traditioner kan altså noget, specielt ved juletid, som får vores hjerter til at smelte og tænderne til at løbe i vand. For altså, den gode julemad, den er da en glæde og fryd hvert eneste år. Det er maden, der for alvor sætter fut i juleaftens store stemning af hjertevarme og familietryghed. Julemaden er et af de helt store højdepunkter på denne specielle aften.

Madfolk.dk serverer den skønneste julemenu i København, som ikke efterlader et øje tørt. Her får du smagen af traditioner for fuld udblæsning. Smagen af jul inkarneret. Hvis du og din familie foretrækker at hygge jer sammen, i stedet for at stå og svede over flæskestegen og de brunede kartofler, men alligevel gerne vil have julemad, der får englene til at synge, så er denne julemenu et sikkert hit. Her er ægte julemad, tilberedt med dedikeret passion til hjerternes fest.

Julen har bragt

Det er en fremragende ide at få julens lækre retter bragt til døren fra at køkken, der virkelig forstår at hengive sig til den gode smag. Ikke et øje er tørt, når den skønne julemad fra Madfolk bliver sat på bordet og et af det helt store højdepunkter på denne aften indtræffer. Julemiddagen er det helt centrale måltid på denne aften, hvor der i det hele taget spises igennem af hjertets lyst. Med god julemad på tallerkenen og noget godt i glassene, tændes julelysene i øjnene hos både store og små. Det er en særlig stund, hvor man nyder den fantastiske mad og hinandens gode selskab.

Mesterkokkens julemenu

Kristoffer Kølln er kok hos madfolk.dk og det er ham, der står bag den klassiske julemenu, der hvert år bringes ud til familier i hele københavnsområdet. Menuen er sammensat efter danskernes allerhøjeste ønsker til en ægte dansk julemenu. Det er blevet en fast tradition hos Madfolk at lave denne menu hvert år til deres trofaste kunder. En juletradition, der sender denne aftens helt op i det høje “C”, når maden serveres.

Det er let at lave

Lillejuleaften ankommer and og kartofler og al den gode julemad til dig. En halv time inden servering skal du varme retterne, så de er klar til at blive spist. Det er let at gøre, for der medfølger punktvis og let forståelig anvisning på, hvordan du skal gøre det. Efter opvarmning er maden lige så frisk og lækker som lige da den blev lavet, og der er klar til at du og familien kan nyde den skønneste julemiddag i mands minde. Ikke et øje er tørt, når denne menu bliver sat på bordet. Velbekomme – og glædelig jul.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk