Home Spottet Løsningen mod dine dybe linjer og rynker i ansigtet

Løsningen mod dine dybe linjer og rynker i ansigtet

by Nicolai Klingenberg

Dette indlæg er sponsoreret

Kender til du til irritationen over at kigge på dig selv i spejlet og opdage, at dine linjer i panden er blevet dybere, end du lige havde troet? Eller at din bekymringsrynke pludseligt syner af mere, end du finder tiltrækkende. Hvis du kan genkende sådanne kritiske tanker og gerne vil gøre noget ved din irritation, så kan der heldigvis være hjælp at hente. Hos Cosmo Laser tilbyder de nemlig Botox behandling mod dybe linjer og rynker. 

Hvorfor vælge botox behandling? 

Botox behandling udmærker sig ved at være velegnet til linjer og rynker, som forårsages af en sammentrækning af musklerne. Behandlingen virker ved, at musklerne i ansigtet afslappes, hvilket gør, at rynkerne forsvinder, men du vil stadig bevare din ansigtsmimik, så du ikke får et udtryksløst ansigt. Ved at få foretaget en sådan behandling vil du opleve, at dit ansigt allerede bliver mere jævnt efter blot 7-14 dage, og du vil have effekt af behandlingen i de efterfølgende 3-6 måneder. Hos Cosmo Laser bruger de udelukkende Botox til kosmetiske behandlinger i form af rynkereduktion. 

Botox behandling skal være tilgængeligt for alle 

Hos Cosmo Laser går de meget op i, at behandling med Botox skal være tilgængeligt for alle. Da de startede Cosmo Laser i 2009 var deres mission blandt andet at afmystificere fordommene vedrørende behandling med både Botox og filler. Det er på mange måder blevet sat i et dårligt lys, fordi mange forestiller sig, at man får et kunstigt og unaturligt ansigt ved at bruge den form for behandling. Sådan behøver det langt fra at forholde sig, hvilket Cosmo Laser forsøger at bevise. De går meget op i, at man skal bevare sit naturlige ansigtsudtryk samtidigt med, at man får reduceret antallet af rynker i sit ansigt. Hvis du er interesseret i at få mere information vedrørende deres behandlinger, kan du med fordel klikke ind på deres hjemmeside, og du kan derudover også vælge at booke en gratis konsultation. 

Er der bivirkninger ved Botox behandling?

Det er meget almindeligt og hyppigt, at man vil opleve bivirkninger i form af rødme, hævelse, let klø og blå mærker. Man kan desuden også risikere at opleve hovedpine i de første dage efter behandlingen, men denne vil aftage igen efter blot nogle få dage. Det frarådes, at man dyrker sport eller bruger makeup i de efterfølgende 4 timer for at undgå flest mulige bivirkninger, men skulle man være uheldig at opleve voldsom hævelse eller feber, så bør man kontakte Cosmo Laser med det samme.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk