Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 107

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 107

by Nicolai Klingenberg

Det er den sidste søndag i maj måned. Det er der ikke det store i. Men en eller anden intro skal du til, og vi kan lige så godt komme direkte til sagerne: En uge i fotos følger nemlig lige her. Lad os begynde med en løbetur…

Solskinstur

Solskinstur

Og midt i det hele var der gensynsglæde fra New York!

Familien Bergman Ribel var i landet

Familien Bergman Ribel var i landet

Der blev trasket overordentligt langt.

Der var langt til F'eren...

Der var langt til F’eren…

Det var rent fup! Spottet i en elevator…

Falsk bibliotek

Falsk bibliotek

Nå – restaurant Gaucho lå med fin udsigt. Og der var god spise. More to come.

London? Hear hear!

London? Hear hear!

Der er noget over indhegning. En smule dekadent og arrogant, men det ser majestætisk ud på en eller anden vis.

Vi satte det hele lidt på spidsen

Vi satte det hele lidt på spidsen

Fra London til industrien. Og lidt ned i knæ.

Det bliver mere og mere kreativt

Det bliver mere og mere kreativt

Man kan godt hilse på uden at spise med.

Jeg stak forbi Congo og hilste på Gastromændene.

Jeg stak forbi Congo og hilste på Gastromændene.

Tre blonde til tre gutter.

Omend samarbejdet er afsluttet, må man i den grad stadig nyde.

Omend samarbejdet er afsluttet, må man i den grad stadig nyde.

Frisk luft er vigtigt!

Vi var i parken.

Vi var i parken.

Og der var nogen, der var helt udkørte.

Vi var på besøg

Vi var på besøg

Skaldyrs-surprise i reservatet. Tak for mad til Camse og Marle!

Fok pokker en herlig middag

Fok pokker en herlig middag

Det blev lidt kornet…

...

Jeg var på visit hos Axel, hvor jeg fandt disse Paul Smith sko. Ku’ virkelig godt.

Spottet hos Axel

Spottet hos Axel

Det London’ske hotel blev foreviget med sært siddende hår.

londres-1

Flemings Mayfair.


My-Pleasure lever også på Facebook. Lev med. Her.

You may also like

1 comment

Daniel 26. maj 2013 - 08:05

Kaffeskuddet???

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk