Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 316

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 316

by Nicolai Klingenberg

All right. Det er blevet søndag igen. Har ud haft en flot uge? Det håber jeg. I denne omgang skal vi se dyr på tage, tosserier med ure, en pølse, observationer udi hverdags-tristesse, men så sandelig også det gode liv. Først en observation udi kassererede genstande, som undredede mig.

Nuvel.

Fluks videre til et spiseslig kødpind i et lunt dejfutteral.

Kørepølle

Jeg ville fotografere en munter gråspurv, men jeg fik også Frandes skospids med. En tilfældig aften i Hellerup Havn.

Frandes fod

Landsbyidyl

“Og så legede vi, at jo boede her…”

Du ved, du er noget ved musikken, når de hjemmegjorte bordreservationsskilte kommer frem. Men du ved også, at du først er rigtig VIP, når der bliver lagt bestik frem. Et skridt ad gangen…

Luksus-liv

En heftig forårssnue kureres af mor.

Baby-Einstein på telefon hjælper. Lidt.

Jeg drog på maskinel opdagelse.

Vaske-apparater

Hvis du har søndagen ledig.

Hermed et tip, som jeg måske også selv følger.

Det vælter en anelse mod højre.

Til gården

Er man observant, kan man øjne de mest finurlige sager.

Vindues-værn

Til højre. Oppe på taget.

Tag-spotting del I

“Hej-hej…” Og så smuttede kjolen ned.

Venteværelse

Hvad stiller man op, når dagens gøremål er på plads? Og man har lyst til lidt øl klokken 14, men mener det først er passende, man indtager øl efter 16? Man hjælper tiden lidt på vej…

Og så blev klokken 16-something

Vi snød en smule…

Navnebror.

Ferdinand

Vi morede os.

Enhedslisten?

Det fristede. Men jeg røg ikke på.

Angiveligt velbrygget

Hov. En til.

Tag-spotting del II

Ikke videre? Nej. Hertil kom vi i udgivelse nummer 316, men mon ikke vi ses straks igen. Du må være rar ved dig selv og dine medmennesker så længe. Tjau.

SE LIGE FACEBOOK

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk