Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 354

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 354

by Nicolai Klingenberg

Så blev endelig forår – og det har vi da på ingen måde mærket. Jeg har været ramt af en gevaldig snue, som har holdt mig sengeliggende. Det er ikke sket i årevis. Og det par passet mig særdeles dårligt. Men jeg er i bedring, og det skal fejres med et kig på de sidste syv døgn, som slet ikke har været så slemme. Først skal vi til hurra på Sankt Peder. Velkommen til!

Vi fejrede min far

Alle gilder har en ende. Og den var fin.

Og vi tog hjem

Vi kørte til Hillerød for at besøge Karin, der diskede op med fortræffelig spise!

Ned fra anden med favnen fuld

Nå ja – lyset tittede frem. Det var i øvrigt før sneen kom.

Spæde forårstegn i smudsigt sidespejl

Jeg gentager gerne – det bliver ikke mindre festligt end herunder.

“Så er der snacks…”

“Næh hvor spændende! En samling af gamle tænder!”

Johs i færd med en let udpakning

Jeg synger ganske tit for disse to. Primært gamle Grand Prix hymner.

June og Francoise

Trylle, trylle – og således blev det igen.

Philip – nu med sublim biks

Tårnhøjt og blå himmel.

Her har jeg været til både bryllup og begravelse.

Der var kommet is på.

Jeg røg til City

Gusten belysning.

Lettere spooky elevator

Et hurtigt besøg hos de gamle kontormakkere.

Tove, Mockey og Jeppe

“Den kører helt af sig selv!”

I et varehus

Jeg bliver altid budt så flot velkommen. Det sætter jeg pris på. Virkelig.

Gensyn med madklubben omkring frokost

*Krunsj*

Brille i udu

Med pandehår og bustebuket

Jette. Det tror jeg godt, hun kunne hedde.

Herlige Hellerup.

Gråvejr og sne. 

Et wristshot dukkede op.

Jeg prøvede et Hublot. Det var overraskende klædeligt.

Mere kan der ikke trækkes ud af den forgange uge. Jeg håber, at din kommende uge bliver helt fantastisk – i hvert fald som minimum okey-dokey med talrige strejf af lykke og latter.

Den sidste uge-revy kan genopleves her

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk