Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 505

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 505

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? Jeg skal simpelthen blive flittigere til at tage fotografier. Jeg var så flink til det en gang, men der er blevet slækket lidt på forevigelsesknappen. Lad det være en lektie til mig selv. Noteret. Videre. Og velkommen til ugen, der gik!

Vi begynder med en mellemleder, der tilsyneladende havde fået nok af både hjemmearbejdsplads og opgaverne i agendaen. Eller måske var det en trafiktæller, der måtte forlade sin post for at lade vandet…

“Sekshundredesyvogfyrre, sekshundredeotteogfyrre, nej nu kan jeg ikke holde mig længere…”

Der var ikke mange dueller i sigte, men det var nu stemningsfuldt nok alligevel. Velkommen til tennisbanerne nær Hellerup Havn.

“Flop… Smak… Flop”

Ældre kalecher på ditto vogne kan stadig fascinere, men mine tomler egner sig ikke til mekanisk rumsteren.

Afsted og tjuhej

Husker du at læne nakken tilbage af og til? Jeg gør det. Man ser de fineste ting såsom nøgne træer. Dokumentation? Så gerne.

Mens vi venter på det grønne, er der frit gennemsyn blandt grenene

Jeg blev decideret draget mod dette cyclamenfarvede inferno af skrald. Jeg huskede at knipse og forevige, som du nok kan se.

Novra.

Vi snupper et opkig mere. Uden forbindelse til en strømførende kilde.

Multidimensionelt

Jeg passerer så godt som dagligt denne fortlignende vold. Det hedder i øvrigt Gladsaxe Fortet. Har du været der? Er det et besøg værd? Må man overhovedet besøge det? Hvor gammel bliver en ræv?

Svusj – der var fortet igen

Er der noget som at overtage en slåbrok fra sin bror? Jeg skal personligt ikke kunne sige det, men noget tyder på, at der er noget om snakken.

Navnebroderiet vidner om tidligere ejermand

Jeg sagde det jo – der var ikke mange fotografier i spil i denne uge. Jeg vil dog gerne understrege, at min tilværelse ikke står stille. Jeg lover. Nå – vi ses snart igen.

I sidste uge, så tog livet sig således ud

Følg med på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk