Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 568

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 568

by Nicolai Klingenberg

Åh nej dog. Der er gået for længe siden sidst. Men fat ro – det er min fejl. Ikke din. Er du i hopla? Super. Det er jeg også. Og påsken var sørme fin. Siden sidst? Naturen er blomstret noget så gevaldigt. Og vi var til fest hos naboerne. Nå – lad os komme i sving. Først en hund.

Den kunne godt hedde Torben

Pludselig blev der dyttet. Der kom besøg fra Schweiz. Super duper ophold.

Walter smed toppen. Mai gjorde store øjne.

Dagen derpå gjorde det godt med en spadseretur.

Før det hele blev rigtig grønt

Ny dag, ny aften, nyt hold. Endnu en mindeværdig aften. Tak.

Rosékrabben & co.

Der kommer nogle helt andre vinkler på, når de små tager billeder.

*Klik*

Vi kørte ud for at krydse af på indkøbssedlen. Moderat tilfredshed for fotograferings-seancen.

Nå.

Jeg har alle dage været ganske begejstret for titlen “Varmemester”.

Post til mesteren

Det skal ikke hedde sig. Vi fik gæster igen.

Påskebordets glæder

Vi zoomer lige ind. De var uhyre delikate nemlig.

hvide asparges
Asparges. Hvide. Med hakkede nødder og andet fint

Udespisning. Vist nok den første aften ude.

Vældigt vindstille

Et fly fløj forbi. Det sker ganske ofte. Her er et foto af det fly, jeg nævner først i sætningen.

“Se de vinker!”

Udsigtsposten.

Tanketænker

Den nye cykel blev luftet. Med succes. Og kun få styrt.

“Afsted!”

Vi havde bagtroppen med.

Der var de.

Vi drog ud for at filme lidt. Ved et enormt etagebyggeri i solskin.

Halo?

Det er fedt, når mælkebøtterne braser gennem asfalten. Se bare.

Håbefuldt

Vi kørte i kassen op til anden sal. Det var længe siden.

Familieforevigelse

Gud ja – vi havde endnu et hold gæster. Vi skænkede lidt.

Skål.

Ovenstående foto fandt i øvrigt vej til Facebook i sidste uge. Se bare her.

I sidste udgivelse artede livet sig således

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 567

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk