Home Spottet Mads Holgers legendariske støvler

Mads Holgers legendariske støvler

by Nicolai Klingenberg

Han er hadet af en del, elsket af flere, men han er ikke sådan lige til at komme udenom. Den danske forfatter, partyprins, festarrangør, kvindebedårer og nærmest teolog er kendt for et par bøger, kronikker og ikke mindst sine slangeskindsstøvler.

Nattelivstrio i dagslys – Mads Holger, slangeskindsstøvler og tom boblevandsflaske..

De har – eller modellen i hvert fald – 22 år på bagen (ligesom de fleste af Mads Holgers andre modeller), og i den tid har de gået deres gang på fem kontinenter. De er aldrig løbet fra regningen, men de er løbet fra en sigøjnerkvinde i Buenos Aires, som havde tabt sit hjerte til Holger. Støvlerne har desuden haft frit kig op under talrige kjoler – kunne støvlerne tale, ville det ikke være for sarte sjæle.

Hold øje med støvlerne på en natklub eller et ungpigekammer nær dig.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk