Home Living Verdensnyhed fra Bang & Olufsen – BeoVision10

Verdensnyhed fra Bang & Olufsen – BeoVision10

by Nicolai Klingenberg

Jeg er netop vendt tilbage til datamaskinen efter et kort, men spændende pressemøde. Scenen var sat hos Fritz Hansen, og den europæiske presse var mødt ganske flot op. Efter en velkomst med liebhavertraktement a la sushi, sticks og bobler, gik tæppet for nyheden: BeoVision 10.

 

Velkomst, presse, bobler og fisk...

Velkomst, presse, bobler og fisk...

Kender man lidt til B&O terminologien, vil man vide, at der er tale om et tv – og der var faktisk noget nyt under solen denne gang. Der er tale om et LED-tv, som er bobbet op på designfronten. Der er arbejdet heftigt med formatet på den fysiske vare, og det betyder blandt andet, at skærmen virker som en integreret del af væggen, den hænger på. Og så kan BeoVision 10 i øvrigt vippes ud fra væggen – lidt som når man bladrer i en bog.

Mr. B&O gør klar til produktlancering

Mr. B&O gør klar til produktlancering

 

Nyheden - beklager fotokvaliteten...

Nyheden - beklager fotokvaliteten...

Billedkvaliteten er i top, og selvom designet har lidt nyt over sig, er der stadig genkedelige B&O faktorer – her børn stålet og den sorte farve nævnes. Selve rammen på tv’et er et større studie i optimale vinkler, som gør udtrykket særdeles elegant, mens en udskiftelig stoffront til højtalerområdet virker en anelse søgt – et orange eller blåt cover gør det i hvert fald ikke for undertegnede.

Vip den ud - ny finesse.

Vip den ud - ny finesse.

Blandt de mere stillestående gæster var der en engelskmand, der går under navnet Aston Martin – og med tilnavnet DBS. Årsagen er naturligvis B&O’s samarbejde med bilfabrikanten, hvor dansken leverer lydudstyr til køremaskinen.

Aston Martin DBS - rasende kvik og lækker.

Aston Martin DBS - rasende kvik og lækker.

 

Luksuriøst interiør - med B&O som lydmester.

Luksuriøst interiør - med B&O som lydmester.

Prisen på B&O’s BeoVision 10 ligger i øvrigt på 43.500 kroner, og du kan også vælge at have din BeoVision 10 stående på gulvet. Tv-apparatet kan desuden vippes fremad, og de føromtalte højtalercovers fås i fem forskellige farver.

Kulør på BeoVision 10. Ikke lige min kop te.

Kulør på BeoVision 10. Ikke lige min kop te.

Tak for opmærksomheden.

You may also like

1 comment

Mads Windeballe 22. april 2010 - 23:39

Fuldstændig enig.. ikke fedt 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk