Home Pindemadder Peter Works Pinot Noir

Peter Works Pinot Noir

by Nicolai Klingenberg

For et godt stykke tid siden havde jeg fornøjelsen af at hilse på Peter Work – en dansk mand, der har slået sig ned i USA, hvor han har lagt den tidligere karriere som forretningsmande på hylden til fordel for et liv som vinbonde. Og sikke en saga.

I fuld figur og med venlig hilsen..

I fuld figur og med venlig hilsen..

Jeg har lavet en større sag om ham, som du kan læse i december udgaven af BE. Peter Work producerer ni forskellige typer vin på sin egen jord, hvor han også holder til. Da der var dømt smagning på dansk jord, var jeg desværre forhindret i at deltage, men jeg var så heldig at få fingre i en flaske, som er signeret af vinmageren himself.

Tak Mr. Work - det vil jeg gøre...

Tak Mr. Work - det vil jeg gøre...

Den er endnu ikke smagt, men der er planer om et større eller måske mindre smagningsarrangement, hvor jeg og en række andre vil smage på lidt sager, som er sendt til smagning hos de forskellige – og måske hver enkelt vil medbringe en flaske fra egen samling.

Kolde facts og historiefortælling...

Kolde facts og historiefortælling...

Du kan læse mere om druer og varianter på www.ampeloscellars.com og på www.kkwine.dk, kan du finde de danske udsalgssteder.

Beklager den lange ventetid i øvrigt. Jeg skal nok være flittigere fremover”¦

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk