Home Spottet Rosernes Konge

Rosernes Konge

written by Nicolai Klingenberg 17. februar 2010
Pin It

Det kan lyde nok så ”femi” at tale om velduftende blomster, men her er undtagelsen altså. De smukke roser på det hjemmeskudte foto, dufter som ingen anden blomst, jeg har haft snuden i nærheden af. Med andre ord virkelig godt – eller faktisk fantastisk og slet ikke for parfumeret.

Dekorativt og velduftende...

Manden bag Nevado Roses, som dyrker roser i millionvis, har formået at lægge toprestauranter ned med sin roser – den type, du ser på billedet, er fast ingrediens i nogle af retterne på restauranter, som de færreste lægger vejen forbi til daglig.

Med andre ord – Nevado Roses leverer til The French Laundry i Napa Valley, Per Se i New York og El Bulli (i nyere tider også kendt som elBulli), hvor de velduftende roser ikke bare forkæler lugtesansen, men også smagssansen.

En nummer fire med ekstra Nevado...

Well done, John.

Kommer du forbi Stockholm, kan du passende lægge vejen forbi Les Chambres på Nybrogatan 20, hvor et herligt udvalg kan købes. Det kan i øvrigt anbefales at tage en buket med hjem – på trods af transport, security og en heftig baksen, var glæden stor. Og det klæder i øvrigt en mand at gå med blomster i favnen, hvilket blev slået fast af flere tilkendegivende nik på rejsen hjem.

Det er her, det sker, når det kommer til Nevado Roses i Stockholm. Biksen hedder Les Chambres.

Læs mere på www.nevadoroses.com og på www.leschambres.se

Pin It

You may also like