Home Bobler Veuve Clicquot og Piaget i sportslig livsstilssymbiose

Veuve Clicquot og Piaget i sportslig livsstilssymbiose

written by Nicolai Klingenberg 30. juni 2010
Pin It

Som trofaste læsere måske har lagt mærke til, så har jeg en svaghed for Champagne og ure. Derfor var det ikke så kedelige nyheder, der tikkede ind i min mailboks den anden dag.

Prisen på hesten.

På den New York’ske ø, Govenor’s Island, løb en af klodens finere polokampe af stablen, og blandt partnerne til Veuve Clicquot Polo Classic, var Piaget – et ur- og smykkefirma med schweiziske aner, der kan dateres tilbage til 1874. Derudover er Veuve Clicquot også en væsentlig partner, som selve polokampens navn afslører.

The Winner takes it all - pokal og ur inklusiv.

Piaget er kommet rigtig godt efter urene de sidste par år, og jeg oplevede dem for alvor på banen til den store urmesse i Schweiz sidste år (se her), hvor modellen Piaget Polo FortyFive blev introduceret.

Begrænset til ti eksemplarer - og med Clicquot Yellow signatur

I år kom krongrafversionen, Piaget Polo FortyFive Chronograph, til sin ret i en limiteret version, som kun består af 10 eksemplarer, hvor det vindende hold i ovenstående polokamp kunne tage imod uret. Om end det ikke var Prins Harrys hold der vandt (yes, han spillede med i kampen), så blev modellen synliggjort ”over there”, hvor den klassiske gule farve, Clicquot Yellow, pryder skiven.

Tak for opmærksomheden!

Pin It

You may also like