Home PindemadderBobler Veuve Clicquot og Piaget i sportslig livsstilssymbiose

Veuve Clicquot og Piaget i sportslig livsstilssymbiose

by Nicolai Klingenberg

Som trofaste læsere måske har lagt mærke til, så har jeg en svaghed for Champagne og ure. Derfor var det ikke så kedelige nyheder, der tikkede ind i min mailboks den anden dag.

Prisen på hesten.

På den New York’ske ø, Govenor’s Island, løb en af klodens finere polokampe af stablen, og blandt partnerne til Veuve Clicquot Polo Classic, var Piaget – et ur- og smykkefirma med schweiziske aner, der kan dateres tilbage til 1874. Derudover er Veuve Clicquot også en væsentlig partner, som selve polokampens navn afslører.

The Winner takes it all - pokal og ur inklusiv.

Piaget er kommet rigtig godt efter urene de sidste par år, og jeg oplevede dem for alvor på banen til den store urmesse i Schweiz sidste år (se her), hvor modellen Piaget Polo FortyFive blev introduceret.

Begrænset til ti eksemplarer - og med Clicquot Yellow signatur

I år kom krongrafversionen, Piaget Polo FortyFive Chronograph, til sin ret i en limiteret version, som kun består af 10 eksemplarer, hvor det vindende hold i ovenstående polokamp kunne tage imod uret. Om end det ikke var Prins Harrys hold der vandt (yes, han spillede med i kampen), så blev modellen synliggjort ”over there”, hvor den klassiske gule farve, Clicquot Yellow, pryder skiven.

Tak for opmærksomheden!

You may also like

2 comments

Mads Windeballe 30. juni 2010 - 19:14

Love på Nacho Figueras herfra!!! 🙂 🙂

Reply
Anna Moltke-Huitfeldt 1. juli 2010 - 07:16

Måske der også dukker nogle billetter op til polokampen en dag 😀 – Polo og ure live!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk