Home Kort - men godt iFly, iPhone and i<3SAS

iFly, iPhone and i<3SAS

by Nicolai Klingenberg

Overskriften tenderer måske lidt teenage sms, men det er ramme alvor. Jeg er netop landet i Schweiz. Og det var SAS, der fløj mig til Geneve. På vejen ind til lufthavnen forsøgte jeg at tjekke ind via mobilen. Og det lykkedes. Problemfrit.

Således ser det ud - det elektroniske boardingkort på mobilen. Klatten for oven bliver scannet, og så er du klar til afgang.

Du behøver hverken at være medlem af ”noget”, oplyse e-mail eller indtaste endeløse informationer. Du besøger blot www.sasmobile.dk, indtaster dit efternavn og bookingnummer, og så er du i mål. Dernæst titter et fint boardingkort frem på displayet, som kan bruges i hele lufthavnen.

Eneste ”minus” var, at jeg i kampens hede ikke fik afleveret mit Eurobonus kort, men pointene kan vist sikres på anden vis…

You may also like

3 comments

ST 17. december 2010 - 15:40

Kan godt lide sådan noget teknik-lir. Dog ærgerligt at løbe tør for strøm inden man når at boarde 🙂

Reply
Philip 17. december 2010 - 18:27

Hvor er jeg bare pisse misundelig – beklager ordvalget, men jeg har familie i Geneve, og det er noget tid siden jeg har været dernede.

Nu ved jeg ikke hvor lang tid du er dernede, men det er mig dybt sjæls-påliggende at du får 3 restauranter:

1. Relais de l Entrecôte, der ligger på Rue du Rhône 49. En restaurant, som kun serverer Entrecôte-steaks, med pommes frites og en verdensberømt Bearnaise Sauce, som naturligvis er hemmelig. Sørg for at vær der i god tid – man kan nemlig ikke reservere bord

2. Brasserie Lipp – der ligger inde i Centre Commercial Confédèration Centre du Pareil Même. Helt ustyrligt lækre skaldyrsretter, men hektisk tempo – nogle gange tager det lidt, men kun lidt, af hyggen.

3. I’ve saved the best for last. Hvis du er til ost, og har en eftermiddag du kan rive ud af kalenderen, skal du tage op i bakkerne nord-øst for Geneve, til en By der hedder Bursins – cirka 30-45 min kørsel i bil.

Her ligger Hôtel-Restaurant de l’Union(Adresse: Route de Saint-Vincent 2, 1183 Bursins, Schweiz). Egnen her er verdenskendt for 2 egnsretter: Malakoff-boller og Ostefondue.

Der er absolut intet fancy over hotellet eller restauranten, det er familiedrevet, og moderen, som er ældre end Københavns Rådhus, står stadig i restauranten. Men der er så meget sjæl, og området er enormt smukt.

Jeg håber du får en rigtig god tur alt andet lige.

Reply
Klingenberg 17. december 2010 - 20:44

@ST: Jeg er ved at løbe tør nu – har ventet i 12 timer på at komme hjem. Ovenstående foto er fra udturen. 🙂

@Philip: Det er klasse, det der. Jeg nåede ikke ind til Geneve, da jeg har været til stort arrangement i Gstaad. Indlæg i stor stil følger selvfølgelig. 1.000 tak for tips, som jeg vil gemme til næste gang.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk