Home Living En hyldest til Jader

En hyldest til Jader

written by Nicolai Klingenberg 12. maj 2011
Pin It

Det lyder rigtig frækt, men det er faktisk mere smukt end frækt. Med mindre vi taler om frækt design”¦

Lækkert lysindfald og ditto design

Steffen, der står bag Rosberg Interieur og flittigt giver ord med i kommentarfeltet, sendte mig lidt nyheder fra hans virksomhed. Og jeg faldt pladask for den unge (han er født for 30 år siden) brasilianer Jader Almelda stol, Linna.

Nu har jeg ikke siddet i den, men jeg forestiller mig, at den er ganske comfy på trods af, der ikke er blødt på ryggen.

Det er simpelt design med smukke linjer, uden krummelurer, men ren æstetik for øjet. Almelda er i øvrigt glad for danske designere såsom Wegner og Jacobsen, hvilket hans stil – i hvert fald på Linna stolen – bærer præg af.

Linna Armchair - siddemøbel fra siden. Jeg er vild med vinklen på de bagerste ben.

Prisen er endnu ikke helt fastlagt, men det bliver ikke billigt. Om Linna bliver en klassiker, der vil holde prisen på kort bane og stige på den lange, må tiden vise. Linna kommer i øvrigt i flere forskellige træsorter og med enten brasiliansk læder eller stof fra danske Kvadrat.

En lav flyder i smukt, smukt træ. Thumbs up til den unge mand fra Brasilien.

Jeg ville blot vise stolen – den er, som jeg har hørt det, ved at finde vej til danske forhandlere, og så manglede der noget i ”Living” kategorien. Den kan jeg godt arbejde mere på. Er du enig?

 

Pin It

You may also like