Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XX

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XX

by Nicolai Klingenberg

Smukt vejr, gode oplevelser og en tur på tv. Det bliver ikke meget bedre. Ugen er overstået, og hermed et lille indblik i nogle af de mange sager, der fandt sted. Af og til det kan det i øvrigt være en oplevelse af holde bagerst…

Vi satte i gang - bag en familie Bentley.

Det er godt at spise ude, men i den grad også hjemme – særligt når der er helt friske råvarer på tapetet eller tallerkenen. Førstnævnte placering kan er nok ikke anbefalelsesværdig.

Fiskebilen stoppede med kammuslinger og tangsalat. Lynstegnte kammuslinger kan vamrt anbefales.

Der skal motion til – og der blev jogget (fantastisk ord) i skoven fremfor spinaten. Jeg er så heldig at bo i skønne omgivelser, som kan tage pusten fra enhver, der holder af natur.

En løbetur og et stille øjeblik - fredags feinschmeckeri af den den gratis slags.

Og så til bords igen – anledning var at træde ind i de voksnes rækker. Personligt er det snart tyve år siden for eget vedkommende. Tiden går – og det går nok det hele.

Vi sad til højbords og fejrede konfirmaden til klokken 05.00.

Torsdag var det TV-tid – rare mennesker, fint setup og herlig feedback. Nytårspostulatet om at bloggen skulle på landsdækkende TV igen blev opfyldt.

Torsdag klokken 9.40, var det 11 grader i Rønne. Og inspirationen blev delt ud.

Det er mandag i morgen – og det er helt ok. Et spændende møde venter – og det samme gør en tur til et andet skandinavisk land, hvor programmet står på mad, drikke og feel good. Hvad skal du?

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.