Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XXI

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XXI

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Ugen er passé – men vi har fri i morgen mandag! I løbet af de sidste dage har jeg været et smut i nordpå, luftet the sailor shoes fra Rungsted og nydt livet. Få et par skud fra ugen der gik – i dagens anledning er det kvit og frit. Nåede du for eksempel forbi en af de to fotoferniseringer? Jeg gjorde.

Vi hilste på David Drebin i Hellerup. Alle tiders fyr i øvrigt.

Det blev tid til at trimme plænen – det tager sin tid, men det er nu så flot bagefter. Hjulet røg i øvrigt af plæneklipperen, men jeg fik det mokket på igen.

Der blev spottet mos i plænen.

Der var gråt i Kastrup, men det var noget bedre, da flyet slog hjulene ned i Oslos landingsbane.

Jeg forlod Danmark - men kom selvsagt tilbage.

Som du måske har lagt mærke til, er der en begejstring for Champagne på bloggen – det kommer dig til gode i næste uge, hvor en konkurrence bliver sat i værk. Du kan vinde noget limiteret. Uha, jeg glæder mig til at skrive den sag. Du kan allerede nu godt begynde at lade dit kamera op…

Min begejstring for Laurent-Perrier kan komme dig til gode. En fornem konkurrence er under opsejling!

Fra den ene yderlighed til den anden – jeg overværede en begravelse. Godt nok et maleri af en, men stadigvæk. Det var i Oslo, og værket er malet med noget nær fotografisk akkuratesse.

Titlen på maleriet er "En begravelse ombord". Maleren hed Carl Sundt-Hansen, og han står bag de stemningsfulde strøg.

Fotos og kunst mig her og her – og i denne herlige Helmut Newton bog, som jeg spottede. Den er steget i værdi. Det er desværre ikke min, men det skulle til gengæld være Philippe Starck, som har designet stativet.

Jeg fik lyst til at eje en stor bog.

En enkelt forfriskning blev det også til – med hjemmedyrket mynte.

Mojito a la hjemmelavet blev nydt da aftensolen viste sig fra sin smukkeste side.

Det var ugen i uhyggelig kort. Bød din uge på noget herligt?

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk