Home PindemadderBobler Pearls & Pleasure after shopping på First Hotel Skt. Petri – i dag!

Pearls & Pleasure after shopping på First Hotel Skt. Petri – i dag!

by Nicolai Klingenberg

I dag skal du slå vejen forbi First Hotel Skt. Petri – i hvert faldt hvis du er i City. Det hænger nemlig sammen med et nyt koncept, der har indtaget hotellet – og du behøver ikke engang at tage hjem og skifte tøj. Det begynder nemlig allerede klokken 16 – og slutter klokken 18.

Nærsynet? Tryk på fotoet, og du får det i fuld størrelse. Foto: First Hotel Skt. Petri

Lørdagens tidlige ramasjang kommer til at finde sted i Bar Rouge, hvor jeg har haft fornøjelsen af at feste talrige gange – dog aldrig klokken 16. I selskab med sexy toner fra Jean Von Baden – du ved ham pladevenderen, der til tider bærer overskæg – vil der blive anrettet et lille traktement bestående af fem østers og et glas Champagne til den tålelige pris af 185 kroner.

Champagne. Jeg kan personligt ikke få nok. Foto: First Hotel Skt. Petri

Jeg hilser det atypiske arrangement velkommen, og skulle jeg entrere hotellets omgivelser indenfor kort tid, vil jeg på ingen måde afvise, at jeg kunne lægge vejen forbi. Det handler – smager og dufter – af det gode liv. Og oven i købet til en venlig pris.

Østers - jeg kan godt få nok, men de fem, du får med i prisen, er nok tilpas. Foto: First Hotel Skt. Petri

Frister ovenstående? Og kunne du hitte på at tage ind forbi? Uanset hvad, må du gerne dele indlægget, så andre kan få nys om sagen. Tak i øvrigt.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk