Home Rejser 10 snapshots fra Rom

10 snapshots fra Rom

written by Nicolai Klingenberg 18. januar 2012
Pin It

Det er muligt, at det er lidt mørkt og gråt for tiden, men det kan være, at dagens fotos fra en sviptur til Rom vil sprede varme og solskin – hvis ikke i dit sind, så i det mindste på din nethinde.

Snackvogn.

Det var min første tur til Rom, hvilket ikke er helt i orden – jeg har kun hørt pænt om byen fra andre, og jeg faldt pladask for byen, der viste sig fra sin bedste efterårsside. Heftigt trafik? Meget muligt – men i de små stræder, hvor man gebærder sig bedst til fods, var stemningen langt mere rolig og med et strejf af “Vi når det nok”.

When in Rome...

Overflødighedshorn.

Der var et eller andet, der fik mig til at standse op ved nøglebiksen her - noget med lyset, stemningen og dørpartiet.

Med den kyndige guide, Henrik Dreboldt, gik turen også gennem gader og stræder, forbi monumenter, springvand og ruiner – og på old school manér endda: Et bykort af den gamle slags blev brugt – ikke noget med en håndholdt navigation eller en Must sees in Rome-app.

Trafikregulering med sol klokken 11

Der ventes på grønt.

Samtlige medrejsende var inkvarteret på femstjernet hotel med lækre værelser. Udsigten fra mit værelse, var dog godt gemt væk bag tunge gardiner – således levede værelset sit eget liv, hvor man som sådan ikke spekulerede på en manglende udsigt. Men jeg måtte lure bag gardinet, hvorpå nedenstående udsigt tittede frem.

Lettere melankolsk baggård

Efterhånden som sol blev erstattet af måneskin, blev der både tid til en skål, et par night shots, en middag, et glas og så fremdeles.

Pressemiddag på Gusto.

Italiener i Rom.

Højstilkede glas.

Det var ordene og billederne. Tak for opmærksomheden.

Pin It

You may also like