Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLIX

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XLIX

by Nicolai Klingenberg
Pin It

En uge er veloverstået – og vi er allerede kommet til midten af årets første måned. Dagens indæg tager dig med på en tur gennem de sidste syv dage, der i dette tilfælde har budt på lutter gode oplevelser.

Der blev blæst til event - og sikke et gilde! Tak til de små 100 fremmødte. Flere fotos følger. Foto: Martin Kaufmann

Vi blev budt til fødselsdag med fisk og andre herligheder.

Vi kørte med lokalbanen

Nogle spotter fly, jeg spotter ure og andre smukke elementer – for eksempel sådan en på fire hjul.

Ole havde flot besøg i P-huset.

Der skulle skydes et katalog, og jeg blev spurgt, om jeg ville hjælpe til – de havde brug for flere forskellige typer.

Vi blev bedt om at trække i et særligt sæt.

Simon Rasmussen var også på pletten til projektet.

Simon Rasmussen på opgave med fotograf - den vender vi også tilbage til...

Der må gerne grines over min hang til 70’er spise.

Vi satte fut i fonduegryden!

Ole havde i øvrigt også nyindrettet hans Terminal-sektion.

Hjørnet i P-Huset blev opdateret.

Jeg tog en cortado på Victor – i godt selskab i øvrigt.

Vi snuppede en cortado på Victor.

Jeg håber…

Den blev ikke åbnet, men jeg håber, jeg vil være til stede, når det sker.

Tak til en dygtig fotograf – navnet står på i billedteksten og fotoets formål uddybes snart.

Christian Tøndering var så venlig at skyde dette foto til en anden nyhed, jeg nok skal vende tilbage til.

Vi tog et par lynhurtige på Simons.

Sørensen diskede op med to hurtige...

Rigtig god søndag – og ikke mindst uge. Jeg håber, den bliver fantastisk!

Pin It

You may also like

2 comments

Steffen 16. januar 2012 - 10:29

Skal vi/jeg forvente billeder og historier fra SIHH eller bliver du hjemme i denne uge 🙂

Reply
Anonym 16. januar 2012 - 12:33

Desværre – men Basel skal jeg til. :O)

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk