Home Kort - men godt De 10 bud – i aften går det løs med My-Pleasure

De 10 bud – i aften går det løs med My-Pleasure

by Nicolai Klingenberg

I aften på TV3+ klokken 20 ruller de “De 10 Bud” over skærmen. Jeg blev spurgt, om jeg ville deltage – og det ville jeg gerne. Lur med i aften, og bliv “klogere” på et og andet om det gode liv…

Bud nummer 11: Løft altid brynene til fotografen. Foto: TV3/Lotta Lemche

Det handler blandt andet om signalværdier, do’s & don’ts rejser, den gamle skole, boliger, biler – og alt sammen serveret med glimt i øjet, guld-urs klichéer og anekdoter fra nær og fjern. Tag det for god underholdning, og brug det, som du lyster.

Jeg vil lige skynde mig at slå fast, at der bliver talt om “overklassen” – en betegnelse jeg ikke bruger i nogen sammenhæng. Jeg vil heller ikke kategorisere mig som tilhørende nogen klasse. Jeg gik dog ud af 3.A på Gl. Hellerup Gymnasium i 1997, hvis nogen insisterer på at høre noget om nogen form for klasse.

Til gengæld har jeg set et par uddrag af udsendelsen, og jeg håber, du vil blive underholdt – det var i hvert fald sjovt at være med.

Som en servicemeddelelse kan jeg oplyse, at programmet kan ses på “nettet” via linket her <—

 

 

You may also like

8 comments

J.C. Diamond 30. april 2012 - 08:37

Har set programmet. Meget underholdende og du gør det godt må jeg sige.

Reply
Anonym 30. april 2012 - 08:38

Det var venlige ord, J.C. Tak for det!

Reply
Thor 30. april 2012 - 16:54

Samme tidspunkt som Manchester holdene spiller. Det er ikke godt nok. 😉

Jeg har godt se reklamer for programmet men har simpelthen ikke kunne gennemskue hvad det gik ud på. Jeg kan dog godt lide din hjemmeside her, så mon ikke jeg vil følge lidt med kombineret med kampen.

Reply
Anonym 30. april 2012 - 20:00

Du skal være mere end velkommen, Thor. 🙂 Følg endelig med!

Reply
Liderkarlen 30. april 2012 - 19:01

Du klarede det fint, du faldt ikke igennem, 🙂

Reply
Thor 30. april 2012 - 19:18

Jeg synes også du gjorde det godt. Til gengæld så må jeg ærlig talt indrømme Adam irritere mig ret så meget. Han har et eller andet irriterende over sig. Til gengæld var ur indslaget absolut mit favorit bud. 😉 Kom desværre midt ind i det.

Reply
EB 1. maj 2012 - 09:21

Hej Klingenberg. Havde desværre ikke mulighed for at se udsendelsen i går – kan du oplyse mig om, hvornår det bliver genudsendt?

Reply
Anonym 1. maj 2012 - 09:22

Hej EB! Hold øje med My-Pleasure i morgen – der kommer er herligt sammendrag! 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk