Home Kort - men godt De 10 bud – i aften går det løs med My-Pleasure

De 10 bud – i aften går det løs med My-Pleasure

written by Nicolai Klingenberg 30. april 2012
Pin It

I aften på TV3+ klokken 20 ruller de “De 10 Bud” over skærmen. Jeg blev spurgt, om jeg ville deltage – og det ville jeg gerne. Lur med i aften, og bliv “klogere” på et og andet om det gode liv…

Bud nummer 11: Løft altid brynene til fotografen. Foto: TV3/Lotta Lemche

Det handler blandt andet om signalværdier, do’s & don’ts rejser, den gamle skole, boliger, biler – og alt sammen serveret med glimt i øjet, guld-urs klichéer og anekdoter fra nær og fjern. Tag det for god underholdning, og brug det, som du lyster.

Jeg vil lige skynde mig at slå fast, at der bliver talt om “overklassen” – en betegnelse jeg ikke bruger i nogen sammenhæng. Jeg vil heller ikke kategorisere mig som tilhørende nogen klasse. Jeg gik dog ud af 3.A på Gl. Hellerup Gymnasium i 1997, hvis nogen insisterer på at høre noget om nogen form for klasse.

Til gengæld har jeg set et par uddrag af udsendelsen, og jeg håber, du vil blive underholdt – det var i hvert fald sjovt at være med.

Som en servicemeddelelse kan jeg oplyse, at programmet kan ses på “nettet” via linket her <—

 

 

Pin It

You may also like

 • J.C. Diamond

  Har set programmet. Meget underholdende og du gør det godt må jeg sige.

 • Anonym

  Det var venlige ord, J.C. Tak for det!

 • Thor

  Samme tidspunkt som Manchester holdene spiller. Det er ikke godt nok. 😉

  Jeg har godt se reklamer for programmet men har simpelthen ikke kunne gennemskue hvad det gik ud på. Jeg kan dog godt lide din hjemmeside her, så mon ikke jeg vil følge lidt med kombineret med kampen.

 • Liderkarlen

  Du klarede det fint, du faldt ikke igennem, 🙂

 • Thor

  Jeg synes også du gjorde det godt. Til gengæld så må jeg ærlig talt indrømme Adam irritere mig ret så meget. Han har et eller andet irriterende over sig. Til gengæld var ur indslaget absolut mit favorit bud. 😉 Kom desværre midt ind i det.

 • Anonym

  Du skal være mere end velkommen, Thor. 🙂 Følg endelig med!

 • EB

  Hej Klingenberg. Havde desværre ikke mulighed for at se udsendelsen i går – kan du oplyse mig om, hvornår det bliver genudsendt?

 • Anonym

  Hej EB! Hold øje med My-Pleasure i morgen – der kommer er herligt sammendrag! 🙂