Home Pindemadder Restaurant Skipperhuset åbner for sæsonen – i dag!

Restaurant Skipperhuset åbner for sæsonen – i dag!

written by Nicolai Klingenberg 1. maj 2012
Pin It

Mens nogle vælger at flagre med røde klude den 1. maj, så kan du også prøvet noget andet – eller planlægge noget i det mindste. I dag åbner en lille perle for sæsonen – og du kan komme med til bords. Velkommen til Skipperhuset!

Bord med infinity pool effekt.

Inden du begynder at spekulere i billedmanipulation, skal du vide, at jeg har gemt dette indlæg siden ultimo september, hvor jeg besøgte stedet dagen før de lukkede for sæsonen. Til gengæld er oplevelsen af en sådan karakter, at den har været værd at gemme til i dag, hvor 2012 sæsonen netop er skudt i gang.

Idyl punktum dk skråsteg Fredensborg

Med undtagelse af, at det hele er lidt mere lysegrønt nu i forhold til september, så kunne de kommende dage – og forår samt sommer i almindelighed – nemt matche min oplevelse fra stedet: Vindstille, en sø uden krusninger, solen lige i masken og så tæt på søen, at blot en lille tår over tørsten kan resultere i en tur i baljen: Du sidder direkte ud til vandet om du lyster. Og det bør du.

Lokaltrafik.

Ved mit besøg kastede jeg mig over en kartoffelmad, hvor kartoflerne havde fået en omgang røg. De var i selskab med herligt rugbrød, sommersalat, grønt og to knassprøde skiver bacon, rødløg og feel good af en sådan karakter, at jeg har meget svært ved at erindre andre danske beliggenheder, der matcher denne. Har du nogen, må du endelig dele!

Så er der serveret - og jeg tager den gerne igen i år.

Som en flydende prik over i’et kom et glas Linje Aquavit til bordet – akkompagneret af danskvand.

Kun lige til toppen.

Stedet åbner i dag – den 1. maj 2012 – og hvis jeg ikke tager meget fejl, vil du sandsynligvis rende på kvinden her, hvis du kigger forbi Skipperhuset i Fredensborg.

Køkkenmutter.

Du finder flere informationer og menufristelser på Skipperhusets hjemmeside her <—

 

Pin It

You may also like