Home Kort - men godt Helligdag er så godt som offline dag

Helligdag er så godt som offline dag

by Nicolai Klingenberg

Pinsen er over os. Det samme er solen. Det betyder en mere eller mindre offline dag. Du snydes dog ikke for en stemningsrapport, der ganske givet kan inspirere dig til at lave så lidt som muligt.

Og på ottende dagen blev der restitueret og lavet nærmest ingenting.

Smid et tæppe på noget grønt, slæng dig ovenpå tæppet, medbring noget at drikke – kaffe gør det fint for mig – find noget læsestof, smid skoene og stil telefonen på lydløs. Eller sluk den. Det har slået mig gang på gang, at jeg har det med at sidde ved datamaten, når vejret er lidt for godt. I dag vil jeg forsøge at gøre en undtagelse.

Nyd din helligdag – jeg er sikker på, du fortjener den.

You may also like

1 comment

Lass 29. maj 2012 - 21:46

Hvad er egentlig din holdning til Cover Man? Idet du tidligere/stadig “hersker” i denne branche.
– Jeg har haft købt premiere udgaven, og er meget i tvivl om jeg kan li’ det eller ej. Jeg synes dog stadig det har langt op til Euroman niveau!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk