Home Kort - men godt Helligdag er så godt som offline dag

Helligdag er så godt som offline dag

written by Nicolai Klingenberg 28. maj 2012
Pin It

Pinsen er over os. Det samme er solen. Det betyder en mere eller mindre offline dag. Du snydes dog ikke for en stemningsrapport, der ganske givet kan inspirere dig til at lave så lidt som muligt.

Og på ottende dagen blev der restitueret og lavet nærmest ingenting.

Smid et tæppe på noget grønt, slæng dig ovenpå tæppet, medbring noget at drikke – kaffe gør det fint for mig – find noget læsestof, smid skoene og stil telefonen på lydløs. Eller sluk den. Det har slået mig gang på gang, at jeg har det med at sidde ved datamaten, når vejret er lidt for godt. I dag vil jeg forsøge at gøre en undtagelse.

Nyd din helligdag – jeg er sikker på, du fortjener den.

Pin It

You may also like