Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 56

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 56

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Voila – en oplevelsesrig uge er gået. Den bød på Tivoli med champagnesmagning, møder, en slange, god spise og masser af sol. Du er hermed inviteret til en kort tur i tidsmaskinen.

Der blev nedfældet et par ord til champagnesmagningen - og en "Husk at blive klippet". Foto: www.madsdamgaard.com

Der bliver som oftest disket op med noget lækkert til disse smagninger – denne gang var ingen undtagelse på Nimb.

Lækker laks og et par tungere efterfølgere...

Ud af byen – og ud i naturen, hvor man kan være så heldig at træffe de lokale, som er helt nede på jorden.

Sir Hiss...

Mit omkørende metrologiske center viste noget nær rekord.

Jeg var i Congo. Ud fra temperaturen at dømme.

Af og til gemmer haven på remedier, der kan bruges til ekvipering.

Jeg fandt lidt godt til knaphullet.

Vi tog ud.

Vi var på R-Vinbar...

Og gik videre.

Geist udgjorde starten på en aften, der endte meget sent. Og festligt. Ingen anmeldelse af stedet - det var fridag.

Det blev sørme også til en koncert med et par legender.

Den stod på Beatles koncert.

Det blev tid til en kølig forfriskning.

Jeg tog en lille en.

Vi spiste udenfor.

Vi spiste ude.

Der blev stillet spørgsmål – og svaret.

Jeg blev interviewet i selskab med andre skrivende. Tryk på fotoet for at læse skrivelsen...

Du finder også interviewet her <—

Pin It

You may also like

8 comments

Andreas Duus 27. maj 2012 - 09:47

Hvad synes du om Geist?

Reply
Anonym 27. maj 2012 - 10:00

Rigtig godt – man kan sige, der var meget af indholdet såsom blomkålen, men atmosfæren gik rent ind. Ikke kun på grund af selskabet, men på grund den nærmest internationale stemning med hængende gæster i baren. Det er ikke sidste gang, jeg har været der.

Reply
Anonym 27. maj 2012 - 10:00

Rigtig godt – man kan sige, der var meget af indholdet såsom blomkålen, men atmosfæren gik rent ind. Ikke kun på grund af selskabet, men på grund den nærmest internationale stemning med hængende gæster i baren. Det er ikke sidste gang, jeg har været der.

Reply
Andreas Duus 27. maj 2012 - 10:09

Jeg synes nemlig bare, at anretninger oftes ser meget kedelige og ensartede ud 🙂

Reply
Anonym 27. maj 2012 - 10:13

Altså de ting, vi smagte, var for mit vedkommende “nye”, men jeg måske en anelse ensartede. Jeg vil gå efter noget mere varieret næste gang. 🙂

Reply
Sadeq A. 27. maj 2012 - 16:18

Hold da kæft, blazeren og skjorten på det første billede er godt nok badass!

Reply
Anonym 27. maj 2012 - 18:35

Det tolker jeg positivt. Tak. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk