Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 58

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 58

written by Nicolai Klingenberg 10. juni 2012
Pin It

En ugen går på hæld – og den har haft løbeskoene på. Denne gang kommer du med til den kulørte storby, den grønne skov – og så bliver du budt på en pindemad fra en restauration, der netop har udvidet.

Kaffe og blæk to go..

Lad os da bare begynde med de kulørte gutter fra The Old Barber Shop, som bød på kaffe i Skindergade. Tattoos Salonen var en seersucces, og derfor har man netop kastet sig over runde to. Tillykke med succesen til blæksprutterne.

Det går stærkt i naturen, og der blev budt velkommen til et par nyudklækkede huserende på hjemmematriklen.

Smil - eller...

Søndagen blev brugt på at restituere efter en heftig herreaften- saltbalancen blev bragt tilbage til noget nær normalen ved hjælp af stegt flæsk ad libitum feat. en kradsbørstig sennep, nye kartofler, rødbeder i tern, persille og persillesovs.

Kan købes hver søndag for 108 kroner. Se mere på Underkronen.dk

Motorvejen har det med at lokke med spændende køer om eftermiddagen, så jeg valgte at tage Strandvejen hjem. Det er for længe siden, og turen er og bliver en herlig og anbefalelsesværdig “oplevelse”.

"Stranderen".

Jeg fandt en ældre og ikke særligt brugt “blazer” frem fra skabet og fik luftet den til et møde. Tern er med andre ord ikke kun brugbart som bacon.

Der blev skudt med selvudløser - mener jeg...

Kan du huske barndomsdrømmene om “eget hus”? Jeg spottede en børnevilla, der for tiden var forladt. Måske for bestandigt.

Voksne ingen adgang!

Sommerens løbeture i det fri er og bliver en tilbagevendende og ikke mindst afkoblende oplevelse. Støjfrit, velduftende og idyllisk – selv ved støvregn.

I øvrigt er man ved at ombringe "baghaven" til barokhave.

Pindemad med velstegt bøf, en “frit” og en lille klat bearnaise. Voila – mere MASH på vej.

Steaks on sticks

Nyd søndagen! Og husk fotokonkurrencen, der løber ud om en uge – du kan vinde champagne og en picnickurv. Lige her <—-

Pin It

You may also like