Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 58

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 58

by Nicolai Klingenberg

En ugen går på hæld – og den har haft løbeskoene på. Denne gang kommer du med til den kulørte storby, den grønne skov – og så bliver du budt på en pindemad fra en restauration, der netop har udvidet.

Kaffe og blæk to go..

Lad os da bare begynde med de kulørte gutter fra The Old Barber Shop, som bød på kaffe i Skindergade. Tattoos Salonen var en seersucces, og derfor har man netop kastet sig over runde to. Tillykke med succesen til blæksprutterne.

Det går stærkt i naturen, og der blev budt velkommen til et par nyudklækkede huserende på hjemmematriklen.

Smil - eller...

Søndagen blev brugt på at restituere efter en heftig herreaften- saltbalancen blev bragt tilbage til noget nær normalen ved hjælp af stegt flæsk ad libitum feat. en kradsbørstig sennep, nye kartofler, rødbeder i tern, persille og persillesovs.

Kan købes hver søndag for 108 kroner. Se mere på Underkronen.dk

Motorvejen har det med at lokke med spændende køer om eftermiddagen, så jeg valgte at tage Strandvejen hjem. Det er for længe siden, og turen er og bliver en herlig og anbefalelsesværdig “oplevelse”.

"Stranderen".

Jeg fandt en ældre og ikke særligt brugt “blazer” frem fra skabet og fik luftet den til et møde. Tern er med andre ord ikke kun brugbart som bacon.

Der blev skudt med selvudløser - mener jeg...

Kan du huske barndomsdrømmene om “eget hus”? Jeg spottede en børnevilla, der for tiden var forladt. Måske for bestandigt.

Voksne ingen adgang!

Sommerens løbeture i det fri er og bliver en tilbagevendende og ikke mindst afkoblende oplevelse. Støjfrit, velduftende og idyllisk – selv ved støvregn.

I øvrigt er man ved at ombringe "baghaven" til barokhave.

Pindemad med velstegt bøf, en “frit” og en lille klat bearnaise. Voila – mere MASH på vej.

Steaks on sticks

Nyd søndagen! Og husk fotokonkurrencen, der løber ud om en uge – du kan vinde champagne og en picnickurv. Lige her <—-

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk