Home Bobler Så er det konkurrencetid igen – vind picnickurv og Laurent-Perrier champagne

Så er det konkurrencetid igen – vind picnickurv og Laurent-Perrier champagne

written by Nicolai Klingenberg 3. juni 2012
Pin It

Kender du det, at man har lyst til at være lidt impulsiv? Du ved – pakke en kurv med noget mad og kølig champagne, for dernæst at drage ud i det gode vejr (det kan så begrænse impulsiviteten en smule, men altså…) og nyde et par timer i godt selskab? Hvis du selv klarer maden, skal du hverken tænke på gearet eller champagnen. Der er nemlig fornemme præmier på højkant i dag…

200 år fylder Laurent-Perrier i år, men præmien er væsentligt yngre.

Anledningen til konkurrencen? At det er sommer – og at vi elsker sommerfotos. Også selvom de er taget i 2011, i foråret eller Pinsen. Men også fordi Laurent-Perrier fylder 200 år i år. Det skal fejres – blandt andet med denne konkurrence, men også med en eksklusiv middag, som vi vender tilbage til ganske snart.

Præmien i sin helhed - tilsæt godt selskab og ditto spise; og voila en dag i den gode smags tjeneste er så godt som på plads.

Picnickurven indeholder to flasker Laurent-Perrier Brut (2 x 37,5 cl), stofservietter, bestik, proptrækker (det kunne jo være, du skulle have lidt ekstra med), tallerkener og kaffekopper.

Vil du være med i konkurrencen, så er det bare med at komme til filmapperne på enten datamat eller mobiltelefon. Send et eller tre gode fotos, der har relation til sommeren. Det kan være en solopgang, en solnedgang, et par nydelige (have)hynder, strandskud, madskud, bare ben, korte bukser eller noget helt andet, der illustrerer det gode (sommer)liv.

Har du nogensinde undret dig over, hvordan en picnickurv ser ud fra siden - og lidt oppefra - så har du svaret her.

Du kan deltage til og med søndag den 17. juni, og du er velkommen til at sende op til tre fotos. Du deltager ved at sende dine bidrag til nk@my-pleasure.dk. Det bliver Laurent-Perrier, der kårer vinderen kort tid efter den 17. juni. Held og lykke!

 

Pin It

You may also like