Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 59

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 59

by Nicolai Klingenberg

Det er netop blevet søndag, og jeg disker med vanlig begejstring op med et indlæg omhandlende de syv sidste dage. Vi begynder i den “falske” natur, hvor der blandt andet blev spottet flotte fugle.

Jeg så en stor flok svaner

Turen gik i øvrigt til Jylland, hvor Holstebro viste sig at være særdeles hyggelig. Blandt andet på grund af godt selskab og ditto mad. På vej til byen blev jeg opmærksom på venstre sidespejl…

Der var en italiener i sidespejlet

Nogen måtte have varslet min ankomst til betalingsanlægget…

Der blev flaget ved ankomsten til broen

Initiativet til turen opstod i Italien, hvor 1000 Miglia deltageren Lars Larsen og jeg faldt i snak. Også stort tak til den tredje mand, der var med os i Holstebro. Lad os bare kalde ham Sheik.

Mr. Larsen aka Mr. Tip-Top bød på frokost og rundvisning i biksen. More to come.

Der blev fisket i løbet af ugen. Og i modsætning til de sidste par ture, så gik det væsentligt bedre denne gang.

Der blev vist tænder...

Når man kommer lidt hurtigt ud af døren, så glemmer man remedier, som skal anvendes i forbindelse med ovenstående foto. Det resulterede i en heftigt blødende finger – men en overlevende og genudsat fisk.

Og dokumenteret - og genudsat. 12 kilo! Eller... Nok lidt mindre.

Hov – Holstebro har en del at byde på. Blandt andet Under Klippen. Og hvilken service – se bare her (og forvent mere). Tak til Dogan, Ismail og Kewin for sublim spise og ditto service.

De er nu så søde i Holstebro - også på restaurant Under Klippen. Skrivelse følger af en heftig gourmetfrokost.

Der blev fyret op i kebabben.

Temperaturen steg...

I forbindelse med et vogntøjsbytte spottede jer Hr. Haslunds Tissot med racing rem. Ikke spor tosset.

En mekanisk Tissot blev spottet

Du ønskes en fortrinlig søndag – og hvis du har gode forbindelser, må du allervenligst sørge for, at sommeren melder sin ankomst lige straks.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk