Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 75

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 75

by Nicolai Klingenberg

Den nye uge begynder i morgen, men før den er en realitet, kan vi jo lige så godt tage et kig på de foregående syv dage, som har budt på en tur til søs, en regnbue, en Wunderbaum og andre gode sager. Såsom rejseluksus af praktisk karakter.

Jeg røg i kælderen – P8 er velsagtens den mest centrale plads i hele lufthavnen. Den koster noget mere end de andre, men for pokker den er central.

Anledningen til lufthavnsbesøget skulle findes i Holland.

Vi landede i Amsterdam, hvorfra turen gik videre.

Vi skulle om bord på nedenstående fartøj.

Reflection er navnet. Fyldestgørende reportage følger.

Til dig, der måtte tro på gamle sagaer, har jeg et tip.

Guldet ligger tilsyneladende ved motorvejen.

Vejret viste sig at være alle tiders i Holland – og i en lille flække stod den på indendørs kaffepause…

Kaffepause i pudseløjerlige omgivelser. Vengaboys skulle efter sigende spille samme sted i denne weekend.

Omsider på plads i kahytten.

Tjek ind foto fra cruiseturen

Ugen havde dog også plads til en sidste rulletur i UP!’en.

Wunderbaum peace i et sidste UP! øjeblik.

Madfotos er og bliver et omdiskuteret emne. Det sker, at jeg skyder et. Som herunder. Det er ikke smukt. Men særdeles velsmagende.

En klassiker kom på bordet i hjemmet

Og så fik jeg luret på et gammelt Omega – personligt vil jeg mene, at man skal være lidt ældre end jeg til nedenstående ur, men det er en smagssag. Men så alligevel… Det holder altså.

Jeg måtte lige prøve denne vintage Omega i 18 karat guld med jubilæumshilsen på bagsiden. Uret har tilhørt en mand, der fik det i 25 års jubilæumsgave.

Jeg krydser fingre for, at din uge har været absolut i orden og god. Og at den næste bliver ligeså.

You may also like

2 comments

Simon Algren 14. oktober 2012 - 17:28

Fantastisk valg af ur !

Reply
nicolaiklingenberg 15. oktober 2012 - 10:05

Jo tak – det var dog kun en prøve så at sige. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk