Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 76

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 76

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Kalenderen har netop tabt et blad og viser nu søndag den 21. oktober 2012. Tiden er dermed inde til en opdatering på de sidste syv gange 24 timer, og vi begynder med et snapshot fra et øjeblik i Lyngby, hvor jeg gav en hjælpende hånd til et spændende projekt.

Jeg hjalp Bjarke – og herligt at se ham igen.

Vi tog den uden mælk.

Kaffepause – uden mælk.

Det gik al for stærkt en morgen med noget nær katastrofale følger. Næsten da.

Jeg kom bar-armet ud af døren…

Men jeg kunne lå lidt – blandt andet en limiteret i palladium.

Girard-Perregaux – med small seconds og smuk rem. Og kig til værket på bagsiden.

En morgenløber viste sig at være hele turen værd – søblik, rødlige farver og gratis feelgood over hele horisonten.

Elskede Esrum

Langt mindre smukt var det i buffet, men sulten skal stilles.

Vi gik om bord i buffeten. PS: Den smagte bedre, end den ser ud

Der blev opgraderet lidt på det indtagne under det hjemmelige tag.

Der blev poppet i hjemmet

Og så er der store nyheder på vej – vi begynder dog med en teaser.

Vi blev budt på en omgang zero dosage – stedet får du mere info om.

Tak for opmærksomheden – jeg håber, du får en fantastisk søndag!

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk