Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 97

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 97

by Nicolai Klingenberg

Ugens sidste dag har netop meldt sin ankomst og i dagens indlæg står den blandt andet på en mængde fotos med Hånda a.k.a. Scary hand. Plus det løse. Vi begynder dog med at rette slipset i forbindelse med en deltagelse i en fødselsdag…

Sådan!

Sådan!

Der blev prøvet et smukt ur. Patek Philippe Nautilus i rødguld. Og i diskobelysning.

23.15

23.15

Og så var der noget med hånden? Yes. Vi ligger ud med musik….

sd

Nummer et, tak.

Dernæst videre til en velkomst sjus…

sd

Bare en flaske, tak.

Og så til bords…

sd

Dette sublime måltid mad, vender jeg tilbage til inden længe…

Vi sagde tak for i aften…

sd

Knuckles!

Banden ventede spændt – og det gik, som det plejer.

sd

Hva’ fa’en…?

Om et par måneder er der stensikkert pakket ved havnefronten…

sd

Vi rullede forbi Bryggen. Og under broen.

Det blev til både kop og glas. Og refleksion i vinduet.

sd

Skål, Kavver.

Der røg en Pie Pan under luppen.

sd

Vintage Omega’er er da også her, der og alle vegne for tiden.

Det blev rigtig greasy. Men det smagte nu godt.

sd

Et fedtet landskab.

Frosten kom tilbage. Endda i tappen, hvis du forstår sådan en…

sd

Aftenhimmel, flittige kontorfolk og frossent vand.

Jeg røg ud med gutterne. Den stod på øl af to slags…

sd

Først i plast…

Og nummer to var en “Blonde”. Tilsæt et velsmag.dk, om du vil. Mit første møde var alt andet end skuffende.

sd

Og så i glas.

Vi røg op på øverste etage for at se på Graham. Tak til Anders for invitationen.

sd

En populær skjald.

Du ønskes en skøn søndag!

Følg med på Facebook, hvor My-Pleasure har rundet 5.000 venner

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk