Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 144

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 144

by Nicolai Klingenberg

Det er netop blevet vinteres sidste søndag. En ny årstid lurer lige om hjørnet, og den er længe ventet. Nuvel – nok om årstidernes skiften og lysere dage i vente. Nu skal vi til ugen, der gik. Og en hund, der måske har en last.

En mops nød talrige stykker tobak

En mops nød talrige stykker tobak

Nyt til garderoben

Nyt til garderoben

Ugens Kavver skud involverer også mig. Turen gik næsten til Sydfrankrig. Idéen var nu god nok.

Der er plads nok

Der er plads nok

Nærområdet byder på spændende oplevelser. Og dekadent arkitektur kan gøre enhver nysgerrig.

Novra...

Novra…

Vi skyllede ud.

Det virkede ellers som en god ide på selve dagen.

Det virkede ellers som en god ide på selve dagen.

Turen gik til den offentlige administration, og jeg skal lige love for, at der var effektivitet at spore. Og en elefant i øvrigt.

Velkommen til det offenttlige

Velkommen til det offenttlige

Der blev drukket kaffe og kigget på skydere.

Et umage par

Et umage par

Vi steg ombord.

Husk at lukke efter dig

Husk at lukke efter dig

Reservatet har et særdeles godt pizzaria – Costa Smeralda. De disker blandt andet op med sådan en laban her.

En svedig sag

En svedig sag

Jeg havde behov for lidt nye sager til garderoben.

Nyt til garderoben

Nyt til garderoben

Solen gik ned. Det skulle der skåles på.

Palmesus og aftensjus

Palmesus og aftensjus

Vi slog os ned på tæppet.

Posér. Tak.

Posér. Tak.

Turen gik til lufthavnen, og det foregik med Drivr. Sublim service, dygtig chauffør og anbefalelsesværdigt. Husk, at du får rabat på din første tur med My Pleasure rabatten. Læs mere her.

Tak til Jarl

Tak til Jarl

 

Vidste du, at du kan blive nummer 6.000 på Facebook?

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk