Home Spottet En herlig vare – del 3

En herlig vare – del 3

by Nicolai Klingenberg

Har du nogensinde været beruset i Rom? Eller grundet indtagelsen af rom? Ganske givet. Nu skal jeg nødig opfordre til usømmelig omgang med spirituosa, men jeg må i stedet tippe dig til en rom. Som du kan vinde.

Nu bliver det dramatisk...

Nu bliver det dramatisk…

Navnet er Kraken Rum og for at finde ophavslandet, skal vi til de caribiske øer. På Trinidad og Tobago rumsterer man nemlig med denne rom, som byder på hoter af kanel, ingefær og nelliker. Og man har god tid derude, for rommen lagres mellem 12 og 24 måneder.

Det er denne fine sag, du kan vinde. Og jeg kan ikke afvise, at der følger lidt merchandise med...

Det er denne fine sag, du kan vinde. Og jeg kan ikke afvise, at der følger lidt merchandise med…

Kraken er i øvrigt en værre laban. Den sagnomspunden laban,  der kan spores til det tolvte århundrede i Norge, hvor søens folk mente at have set en sprutte på størrelse med en ø. I 1700 tallet finder man tegninger af bæstet, og der findes flere beretninger om forliste skibe, som kun efterlod sig vraggods med sære blækklatter på. Nå. Det er jo en saga, der endnu ikke er løst eller opklaret, men jeg skal hermed give dig muligheden for at vinde din egen flaske.

Lad os gøre det nemt og lynhurtigt – send en mail til nk@my-pleasure.dk, og skriv KRAKEN i emnefeltet. For at gøre det nemt trækker jeg lod blandt alle mails, og du kan deltage til og med i morgen torsdag klokken 12.

Old school reklamemateriale

Old school reklamemateriale

Du kan også besøge Kraken på Facebook her

Indlægget er kommercielt, men lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

You may also like

2 comments

nicolaiklingenberg 14. november 2014 - 14:57

Tillykke til Jesper Eriksen, som vandt konkurrencen.

Reply
Jesper Eriksen 17. november 2014 - 13:58

Tak 🙂 Glæder mig til smage den…
vh
Jesper

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk