Home Spottet EN HERLIG VARE – DEL 5

EN HERLIG VARE – DEL 5

by Nicolai Klingenberg

Sad du godt, da du fik din hjerne fyldt op med viden i din skoletid? I 1955 designede Arne Jacobsen en stol med relation til Munkegaardskolen – en skole som Arne Jacobsen også har designet. Stolen fik det herlige navn Myggen, og denne stol er nu blevet relanceret…

Efterårs Myg anno 2014

Efterårs Myg anno 2014

Arne Jacobsen stod for det totale design af Munkegaardskolen i perioden 1955 til 1957. Dengang var en huskekage fra lærerens hånd hverdag, men til gengæld havde de flittige elever på skolen gennemførte omgivelser, for Arne Jacobsen stod for alt fra stregerne til bygningen og helt ned til belysningen.

Stof-bud i flere varianter

Stof-bud i flere varianter

Stolen var at finde i klasseværelserne og var kun i produktion i cirka femten år – der var dog tale om en kort revival i 1990’erne og så nu her i 2014, hvor virksomheden Howe har indgået et samarbejde med Arnes barnebarn Tobias Jacobsen. Sidste år lancerede duoen i øvrigt også stolen Tungen, men det er en anden historie.

Bemærk venligst, hvor slank en talje Myggen har

Bemærk venligst, hvor slank en talje Myggen har

Det loves, at Myggen passer ind i både spisestue og mødelokale, og nutidens teknologi skulle være garant for en mere bæredygtig produktion og et stærkere produkt. Det er blandt andet de mange udformninger, der gør stolen brugbar på her og der – basismodellen er i eg, ask og valnød samt i bejdset eg i farverne sort, hvid, grå, ensian blå, koral og vinrød, men du kan nemt opgradere møblet ved at vælge Munkegaardstolen med pudepolstring samt i en fuldpolstring i både stof og læder. Benene fås i krom eller pulverlakeret i farverne sort eller hvid.

Tre varianter i læder

Tre varianter i læder

Priserne begynder ved 2.675 kroner og ender ved 6.206 kroner for en luksuriøs udgave med læder.

Fin, finere, finér - og nem at stable

Fin, finere, finér – og nem at stable

Du kan læse mere om den nye model her

Indlægget er kommercielt, men lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk