Home Spottet EN HERLIG VARE – DEL 17

EN HERLIG VARE – DEL 17

by Nicolai Klingenberg

Der er amoriner i luften, når det pladderomantiske fænomen, Valentinsdag, løber af stablen lørdag den 14. februar. Men der kan meget vel være tale om flyvende champagnepropper og højtklingende kærlighedserklæringer. Hvorfor? Fordi Veuve Clicquot har kreeret et særligt sæt til den særlige dag…

Rosé, love, scream and ice...

Rosé, love, scream and ice…

Sættet er ganske simpelt og består af en megafon, som du kan dreje bunden ud af – og vupti en flaske Veuve Clicquot Rosé kommer til syne. Megafonen? Den kan du bruge til at sprede din kærlighedserklæring, men jeg forestiller mig nemt, at du hellere vil bruge den som champagne-køler – det kan den nemlig også fungere som. Og den tåler vand, så fyld den endelig op med isterninger. Kampagnen? Den går sjovt nok under navnet “Scream your love”.

Skål babe - udråbstegn

Skål babe – udråbstegn

Prisen? 469 kroner. Og så kan du oven i købet genbruge råbe-apparatet. Hvis du synes, at Veuve Clicquot har et lidt støvet image, så skal du vide, at rosé’en vandt over Moëts rosé, da jeg skrev og smagte dem mod hinanden sidste år. Se selv her.

Og et hjemmegjort skud

Og et hjemmegjort skud

Er du klar på at råbe din erklæring ud, så skal du vide, at dagens herlige kærlighedsvare kun kan handles hos Nemlig.com her

Indlægget er kommercielt og lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk