Home Spottet EN HERLIG VARE – DEL 20

EN HERLIG VARE – DEL 20

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Nu skal det handle om et emne, der for nogle mænd kan virke en anelse prekært. Det skal nemlig handle om creme. Det behøver dog ikke være en særlig omstændig affære at “creme sig ind”, hvis man spørger Nivea…

Ting til mænd - herunder en creme

Ting til mænd – herunder en creme

Indrømmet – det første brand, der dukker op i mit hoved, når jeg hører ordet creme, er Nivea. Det hænger sammen med barndommens minder udi delvis flittig, men svært moderlig og omsorgsfuld indsmørring af kroppen. Og så et uhyggelig genkendeligt navn og logo: Nivea.

Sådan så det ud i 80'erne - og cremen kom i øvrigt til verden i 1911...

Sådan så det ud i 80’erne – og cremen kom i øvrigt til verden i 1911…

Den tyske cremegigant har netop lanceret “noget til mænd”, som ganske simpelt går under navnet NIVEA MEN Creme. En dikkedarfri smørrelse, som hverken slår sig på fornemme titler, ingredienslister eller uforståelige enzym-sammensætninger. Det er blot en creme. Til mænd. Nyheden er en allrounder – det vil sige, at du kan bruge den til ansigt, krop og hænder (praktisk talt overalt), og dens primære formål er at eliminere tør hud. Nivea lover ydermere, at cremen ikke fedter, hvorfor du nemt kan give din krop en omgang uden at smitte af på hvide skjorter.

Plain 'n' simple

Plain ‘n’ simple

Du skal selvsagt til lommerne, men du slipper med rørende 49,95 kroner – med i prisen kommer en indpakning i form af en dobbelt-præget aluminiumsdåse med skruelåg, som er specifikt designet til en mands hænder.

Det officielle pressefotografi - jeg hælder mere til mit eget.

Det officielle pressefotografi – jeg hælder mere til mit eget.

Og hvordan er den så? Det første, du vil opleve, er, at den ikke dufter som den almindelige Nivea. Hvorfor? Fordi den er lavet til mænd. Glem alt om “unisex”, og forvent i stedet noget reelt til mænd. Det er gode sager. Hvis du kender til firmaets deo, så er vi ovre i den retning, men knapt så kraftig, da der ikke er sprit i, som det er tilfældet med deo’en. Mere? Jo, altså – du tager blot en finger i den hvide feel-good, og dernæst smører du hænder, ansigt eller lignende. Sagen trænger hurtigt ind, og jeg formår sågar at skrive disse ord uden at plette på tastaturet. Nivea Men er i øvrigt af finde i stort set alle supermarkeder, og rygtet lyder, da Matas også er lige på trapperne som forhandler.

Indlægget er kommercielt og lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk