Home Kort - men godt Feel-good stafetten med Martin Bundgaard – om vin, en techno tuk-tuk og en forlovet

Feel-good stafetten med Martin Bundgaard – om vin, en techno tuk-tuk og en forlovet

by Nicolai Klingenberg

Mød manden Martin Bundgaard

Feel-good stafetten er havnet hos en mand, som bryder sig godt om at være i festligt lag. Han har ydermere etableret en virksomhed, som gør sig i både vin og mousserende vin – endda champagne. Produkterne går under brandnavnet I AM, men her skal vi blive klogere på selve manden, Martin Bundgaard, og hans syn på det gode i tilværelsen.

Martin Bundgaard – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Det bedste, der foregår for tiden, er uden tvivl min dejlige forlovede!

Og hvad er det gode liv for dig?
– Det gode liv er for mig mange ting, men jeg må jo indrømme, at en god flaske vin og et godt hjemmelavet måltid står meget højt på min liste.

Martin Bundgaard champagne

I AM Champagne er et af Martins brands…

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– En  flaske vin.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– Jeg har for nylig været til Elton Johns Aids Foundation fest i London – det var helt fantastisk! En masse optrædende artister der optrådte – og det vildeste ved det hele var, at han havde simpelthen bygget et indendørs tivoli med mini pariserhjul og det hele. Det var en helt fantastisk oplevelse!

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Det kommer her!

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
– Vi skal have mere god vin i tilværelsen.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Vi skal have  mindre dårlig vin i tilværelsen. 

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Det står helt fantastisk til, jeg er jo en forlovet mand. Jeg har simpelthen fundet min drømmekvinde på alle punkter. Min soulmate kan holde mig ud og elsker mig for den, jeg er. Så jeg kan ikke være mere lykkelig på det punkt.

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?

– Lev hver dag som en fest – og hver lørdag som var det nytårsaften!

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– På billedet kan du se mig og min ven Kim i Bangkok, hvor vi var nede i forbindelse med nytår 2016. Der var en dag, hvor vores venner tog en hyggelig shoppe tur, men hvor mig og Kim sagde, at vi ville blive hjemme på hotellet. Efter en halv times tid på hotellet begyndte jeg at kede mig og besluttede os for at gå en tur. Pludselig kommer den vildeste techno tuk tuk, du nogensinde har set, kørende imod os. Vi får den stoppet og talt lidt med chaufføren. Det endte med, at Kim og jeg lejede den i fire timer og gik på jagt i ghetto-delen af Bangkok. Vi ville finde den mest hardcore underground technoklub, vi kunne opstøve. Efter jeg havde købt en kasse øl og drukket tæt og kørt rundt i Bangkoks gader, og var vi i højt humør og nåede endelig frem til klubben, men den var lukket. Lidt skuffede besluttede vi os for at bare køre rundt og hygge og høre musik på fuld knald i Bangkok.

Martin Bundgaard

På en festlig tuk-tuk tur med vennen Kim

Pludselig blev det mørkt og vores tuk tuk gik ud midt i, hvad man nok vil kalde for et af de dårligste kvarterer, man kan havne i. Der stod vi så: Kim, jeg og en tuk tuk, der var løbet tør for benzin. Vi skubbede den i sikkerhed på en femsporet vej midt i Bangkok, og stod dernæst midt ude ingenting – cirka halvanden times kørsel fra vores hotel…
Jeg må godt nok indrømme, at jeg blev en lille smule nervøs, da de vilde hunde stille og roligt begyndte at omringe os i mørket. Folk begyndte at komme ud fra deres små blikskure nede ved kanalen, hvor de så stod og pegede på os og snakkede løs, men heldigvis dukkede tuk tuk-mandens ven op, og vi røg ind i en ny tuk tuk, kom godt hjem til hotellet og havde en sjov historie at fortælle!

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?

– At man skal huske, at man skal føle tristhed engang imellem for virkelig at kunne føle lykke.

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– Tilbage i december var jeg meget på d’Angleterre og spise deres æbleskiver, de er simpelthen fantastiske!

Hvem er Martin Bundgaard?
Mit navn er Martin Bundgaard, en livsnyder med kant og en sød tand for det gode og udfordrende i livet. Jeg elsker et godt forretningseventyr med stort fokus på eventyret i forretningen. Jeg elsker en god bytur udover det sædvanelige, og så elsker jeg at rejse og se verden med dem, jeg holder af.

Du kan i øvrigt følge med i I Am Champagne-eventyret her

Mere feel good på My Pleasure her

Og Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk