Home Kort - men godt Feel-good stafetten med Toke Kruse

Feel-good stafetten med Toke Kruse

by Nicolai Klingenberg

Det gode i livet med Toke Kruse

Toke – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Det er, at min søn stortrives, kaster lykke over min hverdag og viser mig, hvordan at nysgerrighed er en vigtig del i livet. Børn er undervurderet og den energi, som følger med er undervurderet. Det er det bedste, som er sket for mig og kan nok ikke gengives på skrift, hvor lykkelig en sådan søn gør mig.

Toke KruseOg hvad er det gode liv for dig?
– Det er, at have et arbejde eller tilværelse, som giver en en masse igen hver dag. Det er den ultimative frihed på alle plan, så man kan udfolde sig som menneske i en kreativ retning, uden begrænsninger. Det gode liv indeholder andre mennesker og relationer og ikke mindst en større mening med livet end at stå op og gå i seng, og se frem til weekenden.

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– Kaj, Andrea, Bamse, Kylling, Ælling, to store bamser, Cirkeline og mad til en hel weekend fra Netto. Egentlig skulle jeg kun have morgenmad og mad til en enkel aftensmad, men når min søn er med, så hjælper han mig med at stå for indkøb. Ja, han er kun 2,5 år gammel, men jeg tror på, at ved at lære mit barn om at tage beslutninger tidligt, gør ham til et bedre menneske.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– Det må næsten være en bytur med mine fem nærmeste venner tilbage til december – det er desværre ikke så tit, man ses med sine nærmeste venner, som man burde, fordi alle får børn, men når det så sker, så er det virkelig sjovt, rart og hyggeligt!

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Gammel prank-video, men de er stadig sjov!

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
– Flere dyre biler!  Mere tid med mine venner og endnu flere fede kollegaer (vi hyrer hele tiden!) og så et gram ekstra uforudsigelig lykke uden at kende den nøjagtige form.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Færre trivielle ting, som begrænser min frihed med det, som jeg synes jeg er bedst til, så færre mails, kortere møder og mindre administrative opgaver.

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Kærlighed er altid kompliceret, er det ikke…?

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Man skal altid tro på sig selv og ikke lade sig slå ud af andre. Og så skal man altid gå efter at se det positive i alt ting, også selvom det ikke altid er åbenlyst og nemmere at finde fejl og negative ting. Så bliver man mere lykkelig og et rare menneske at være sammen med.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Min søn og jeg skulle i Experimentariet, og da det var samme weekend som fastelavn, var det oplagt at være klædt ud. Jeg går måske længere end, hvad der er normalt i Hellerup, men hold da op, hvor vi havde det sjovt, min søn og mig. En anden far spurgte ”Hvorfor er I klædt ud som hunde?”, hvortil jeg svarede ”Vi er klædt ud som en abe og en trold, og det er fastelavn i morgen” – ”Nåhh, det giver god mening…” , lød svaret tilbage…

Ren feel-good i Hellerup

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– Every cloud has a silver lining.

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– Det kan man på min hjemmeside her, på min LinkedIn her og på Instagram her 

Hvem er Toke Kruse:
Toke Kruse er serieiværksætteren, som er højtflyvende med begge ben plantet solidt på jorden... der altid kommer 10 minutter for sent til sine møder, fordi hans liv leves optimistisk og med fart på.
Der er flere feel-good stafetter på My-Pleasure.dk her
Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk