Home Yachts Ritz Carlton stikker til søs i 2019 med tre nye luksuriøse yachts

Ritz Carlton stikker til søs i 2019 med tre nye luksuriøse yachts

by Nicolai Klingenberg

Ritz Carlton satser på krydstogter

Så er der godt nyt til dig, der måtte have syv til tolv ledige i dage i maj 2019, og som samtidig måtte mene, at Oslo-båden måtte være for folkelig. Sidstnævnte skulle dog have gennemgået en større renovering, og man skulle nu satse på langt bedre spise, men det er en anden historie. Her skal det nemlig handle om Ritz Carlton og deres nye yacht-koncept.

luxury yacht

Så skal vi til søs med Ritz Carlton

Omend det kun har været muligt at fremskaffe semi-fotorealistiske renderinger, så lover skitserne godt.

Ritz Carlton yacht

Bagerst er bedst…

Fra det amerikanske selskab lyder det, at man fra det tidlige 2019 nu vil tilbyde særdeles luksuriøse krydstogter på tre heftigt, luksuriøse yacths, som hver kun har plads til 298 gæster, der skal husere til havs og i havne i 149 suiter.

krydstogt

Owners suite er navnet på dette herlige refugium

Alle suiter har selvsagt egne balkoner, og måtte man lide af klaustrofobi, så kan man opgradere til en af de to penthouse suiter. Størrelser, priser og features har vi pt. til gode.

Ritz Carlton yachts

En såkaldt Grand Suite på en af de tre Ritz Carlton yachts

Man har ydermere valgt at trække Ritz Carlton elementer fra landjorden med ud på vandet, hvorfor de sejlende gæster kan forvente alt fra Michelin-relaterede restaurantoplevelser, gennemdesignet interiør af den mere moderne slags, som er udviklet af Tillberg Design of Sweden, men gæsterne kan også forvente lokale oplevelser.

Ritz Carlton yacht

Observatorium og lounge

cruise

Alle mand på dæk…

Du kan booke en rejse fra maj 2018, og forvente at finde kufferten frem året efter, hvor de første sejladser er planlagt. Indtil da kan du garanteret få en mægtig fin Ritz Carlton oplevelse på et af konglomeratets talrige fastligger matrikler.

Ritz Carlton yacht

Udendørs semi-overdækket barområde.

Slutteligt vil jeg hjertens gerne nævne, at jeg har været på mindre luksuriøse krydstogter end ovenstående, som har været aldeles afslappende og fine. Måtte du have overvejer at stikke til søs for at feriere, vil jeg så absolut anbefale dig at give den ferie- og rejseform en chance. Bon voyage, Sailor.

super yacht

Kurs mod herlige kyster

Flere folkebåde på My-Pleasure.dk her

Det sociale medie Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk