Home Kort - men godt Feel-good stafetten med diskjockey Nicoline Toft

Feel-good stafetten med diskjockey Nicoline Toft

by Nicolai Klingenberg

Hurra for – og med – DJ Nicoline Toft

Jeg blev overordentlig glad i låget, da jeg læste nedenstående svar på tiltale fra Nicoline Toft. Det er bundærligt, det handler om store nyheder fra hendes tilværelse – og lidt om at give los, hvis det tilværelsen ikke er helt okey-dokey… Tag vel imod hende.

DJ Nicoline Toft

Dagens feel-good person: Nicoline Toft

Nicoline – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Det bedste, der foregår i min tilværelse for tiden, er, at min kæreste og jeg arbejder på at blive forældre og skabe en spændende og tryg fremtid sammen. Udover det går jeg også og glæder mig til at skulle spille for Google i Cannes i juni, i forbindelse med Cannes Lions Festival.

Og hvad er det gode liv for dig?
– Det gode liv for mig er at have friheden til at rejse verden rundt sammen med mine elskede. Det er god vin og mad. Og så en lille håndfuld venner jeg kan stole på.

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– En ny Nespresso maskine.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– Det må være forleden, hvor jeg var på et dj job for President Institute, hvor jeg spillede for 2.000 top internationale top ledere, hvor blandt andet Bill Clinton var én af dem.

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Jeg ELSKER dette klip. Let’s give’em something to talk about…… 😉

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
– Loyalitet & pure intentions.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Relationer som ikke er pure & loyale.

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?


– Det står helt fantastisk til. Jeg har i 2018 mødt min soulmate. Det tog mig 40 år at finde ham – og han var hele ventetiden værd.

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Giv dig selv tid til en yoga time. Det giver så meget mere overskud.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Dette billede er taget fra min bungalow fra en rejse til Afrika i december, hvor jeg tog alene afsted for at få ro og lave yoga. Noget af det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Vil stærkt anbefale det.

Nicoline Toft

Fra telefonen

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– At tage et skridt ad gangen, en time ad gangen, EN dag ad gangen… Græd, når du har brug for det. Frygt ikke at vise dig sårbar og at tale om det, der gør livet gråt for dig. De mennesker, der kan tage det, vil vise sig foran dig i den situation – de andre er ikke dit venskab værdige.

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– Man kan som regel få en lille dose af mig på Instagram (her), hvor jeg godt kan lide at dele billeder fra mine rejser og mine jobs. Og hvis du er typen der render rundt til store private corporate Vip fester, kan du nok også risikere få en lille bid der. Sidst, men ikke mindst kan du høre en lyd af mig hver søndag klokken 20 til 22, hvor jeg har mit eget søndags chill program med sprøde chillede numre på Nord Fm, som også findes på internettet her

Du kan se de tidligere svar fra andre feel-good personligheder her

Facebook & My-Pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.