Home Medier med mere Kender du typen? Otte af slagsen som kan være svagt til stærkt irriterende

Kender du typen? Otte af slagsen som kan være svagt til stærkt irriterende

by Nicolai Klingenberg

Her skal vi gøres bekendt med otte finurlige typer, som du sikkert selv kender til. Måske rummer du selv elementer fra listen – dermed har du hermed en rettesnor for, hvad du kan rette op på…

Oh mein Gott…

Og så til listen over lettere til svært irriterende typer:

– Folk med formålsløse buksekæder: “Nårh, den der? Det er bare sådan en metalkæde, som virkelig nemt hænger fast i ting, men som i bund og grund ikke tjener noget formål. Overhovedet.”
Må jeg i så fald anbefale dig, at udvide dit accessorie-repetoire med et høreapparat uden batteri i?

– Over-dovne folk, som ikke magter at klikke videre på for eksempel links til annoncer, men i stedet plaprer løs i kommentarfeltet til et givent opslag: “Hvor stort er det?! Hvad koster det?!”, “Kan det være i Fiat Multipla med to barnesæder og papegøjeplader?”
Følg i stedet linket, og du vil får svar på din nysgerrighed langt hurtigere, end den tid, du har brugt på at skrive løs.

– Prasle-skramle typen. Der er ikke noget værre end lyden fra hænder og fingre, der bikser rundt i slik- og chipsposer. Selv en forsigtig rumsteren med plast- og folieposer udløser en svært irritationsskabende støj, som man ved lethed kan undgå ved at tømme poserne i et sæt skåle før servering.

– Tre-fjerdedels cyklerne: Brede tanks på cykelstien, som optager størstedelen af cykelstiens bredde. Der er gerne tale om en batteridrevet ladcykel, som er tilsat en tinitus-udløsende ringeklokke. Den elektroniske fartbegrænser er ydermere blevet hacket, og du kan fint forvente, at den kulørte vindmølle og nummerpladen med navnet “Storm Hugo Birk” er et rent skalkeskjul for denne vandvids-cyklist.

– Flexitar-juntaen. “Vi er vegetarer! Eller… vi spiser også kød nogen gange. Derfor har vi et særligt begreb for os selv, fordi det må være i manges interesse at kende til vores spisevaner”.  Niksen-biksen.

– Giga-kage-fråderen: Det kan blive en smule tungt, hvis ikke vammelt, når folk poster og indtager “kager”, der har form som en halvanden kilos rotte, der er lavet af romkugle-dej. Forvent knurhår af lakridssnor, øjne af cocktailbær og masser af dåseflødeskum.

– Den tørvare-ansvarlige. Vanligvis holder jeg af, at man kalde ting, for det, de er. Samtidig har jeg al ære og respekt for de flittigt arbejdende i supermarkedet, hvor jeg også mener, at der skal skeles til titlen “Tørvare-ansvarlig”. Titlen bør ændres til “Departements-leder af langtidsholdbare godter”

– Typen, der sender afvisende tekstbeskeder såsom “Jeg kan ikke tale nu!” eller “Kan jeg ringe senere”. Hvis opkaldet afbrydes eller ikke besvares, så giver det jo sig selv. Og hvorfor sende en SMS, når man er optaget? Det er ingen skam at ringe retur…

Kommentarfeltet er åbent for bud på finurlige typer, der måtte være en anelse – eller vældig – anstrengende.

Der er flere morsomme lister på My-Pleasure.dk her

Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk