Home Kort - men godt Feel-good stafetten med Pato Siebenhaar

Feel-good stafetten med Pato Siebenhaar

by Nicolai Klingenberg

Livet ifølge Pato Siebenhaar

Jeg vil gerne garantere dig, at din lyst til en Mexico-rejse vil været tæt på altoverskyggende, efter du har læst dette herlige interview med Pato Siebenhaar. Han er nemlig aktuel i feel-good stafetten – men også andre steder. Tag vel imod ham!

Pato – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– At foråret endelig er her. Det har været en tung vinter, med den sædvanlige depression, men når solen skinner lidt, og træerne bliver grønne, så viser København sig fra sin bedste side.

Pato Siebenhaar

Dagens mand: Pato Siebenhaar

Og hvad er det gode liv for dig?
– Vi har lige været på ferie, så det er nemt nok; det gode liv er 200’eren, en motorvej der går langs Mexicos sydlige vestkyst. På radioen er der traditionel mexicansk folkemusik med harmonikaer, bilen er en lejebil med automatgear, bare fødder på pedalerne fordi det er for varmt selv til klipklapper, alle kører 20 km hurtigere end de må i små smadrede folkevognsbobler, som de lokale kalder “vochos”, min smukke solbrune kone sidder shotgun med en iskold kokosnød med sugerør i, som vi har købt af en af de utallige små stande, der ligger langs vejen, hvor du også kan købe de tacos, hjemmebrændt mezcal og modne vandmeloner.

Fra træerne, vi dovent kører forbi, hænger der modne mangoer og papayaer, over bilen svæver gribbe med meterbrede vingefang på vinden der blæser ind fra det azurblå hav. På bagsædet sidder min søn og glæder sig til endnu en perfekt dag ved stranden, hvor han vil lege i vandkanten, mens jeg ligger i skyggen med en Victoria øl og et dusin østers hevet op af de lokale fiskere lige foran os, serveret med friske limes og lokal hot sauce

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– Efter mange år har jeg endelig taget mig sammen til at få sat brilleglas i et Rayban stel, jeg havde liggende. Jeg kan varmt anbefale Bagerstræde Optik. Professionel betjening af en fagmand og til en pris, der ikke svier i øjnene.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– Jeg var til min kommende svogers polterabend. Han er stor Nak & Æd fan, så det var på en gård i Ganløse med krondyr over bål, skydning med luftgevær efter tomme øldåser, pot og akustisk guitar. Så meget varme og gode mennesker.

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Jeg har en usund passion for virkelig dum og hård tysk gangstarap. Jeg kan varmt anbefale ALT med 187 Strassenbande fra Hamborg, men prisen for mest gennemførte gangsta shit må gå til Haftbefehl (Arrestordre på tysk) fra Frankfurt. Jeg tror det er den video jeg har set flest gange nogensinde. Alt er så overdrevet. LV burka… WTF?!

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?

Tid og penge. Tid fordi det føles som om, at der bliver mindre og mindre af den, og penge fordi at det er fucking nederen at være broke. Kærlighed har jeg, nok til at det andet ikke betyder så meget, men lidt ekstra ro og skejs ville være dejligt.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Folk i hvide Audi’er. Jeg ved det lyder hårdt, men alle der kører hvid Audi er et pikhoved.

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Jeg kan fejre ti års jubilæums i år med min kone. Vi mødtes på Oslobåden, hookede op til åbningen af Ungdomshuset på Dortheavej og inden for en uge, var vi kærester. Vi blev gift tre år efter på Assistenskirkegården, og vores søn er lige blevet fire. Jeg har en sang, hvor jeg siger følgende, og det opsummere meget godt min situation:

Jeg har kærlighed, det er mere end, hvad de flest har – Min kone har min ryg så, du kan ikke angribe mig bagfra.

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Lyt efter, når din kone siger, at du har hår stikkende ud af ørene og næsen. Lad hende tage det med en pincet. Hun vil synes, du er pænere, og det er faktisk kun hendes mening, der tæller.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.

Pato Siebenhaar

Fra telefonen

– Min kone har sort bælte i Airbnb. Hun fandt et sted i Mexico som lå cirka 30 kilometer væk fra den nærmeste by. Et paradis bygget af en gammel italiensk surfer. Stranden var uberørt, og øde så langt du kunne se, bortset fra et par fiskerestauranter, hvor du kunne få hummer, frisk fisk og (selvfølgelig) østers. Når jeg skyder papegøjen en dag, så er det adios. Fang mig på den anden side af jorden med de her to, i en sivhytte med havudsigt.

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– At du befinder dig på en roterende klat rumskrald, på vej igennem solsystemet med en afsindig fart. Det stjernelys, du kan ane på himlen, når det er allersortest, har rejst i millioner af år, for at lige præcist du får lov til at se det skinne. For 500 år siden, ville du højst sandsynlig være død i en alder af 22 i en forfærdelig religionskrig eller af en latterlig sygdom, som vi nu kan dræbe med noget du kan købe i 7/11, når du alligevel er der inde for at snolde. Op med hovedet. Livet er dejligt. Ellers så ryg lidt weed engang imellem og slap af. Det går nok, ik’?

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– Jeg har netop lagt musik til en serie på Ramasjang ved navn “Luk Op Luk I”, jeg laver benhård hip hop med et projekt som nok kommer til efteråret, og så kan jeg ikke holde min fucking kæft lukket på Facebook. Jeg tager også billeder af min mad og mit barn og ligger det på Instagram. Jeg er resident dj på Natbar på Bremen i Nyropsgade, hvor jeg spiller al for meget 50 Cent klokken meget sent om natten.

Pato Siebenhaar

Fra Instagram. Følg ham.

 

Hvem er Pato Siebenhaar?

Musiker, producer, pladeselskabsejer, dj, nørd.

Følg Pato på Instagram her

Facebook og My-Pleasure.dk her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.