Home Podcast PODCAST #14 – lort og lagkage i Nyhavn

PODCAST #14 – lort og lagkage i Nyhavn

by Nicolai Klingenberg

En lydoptagelse i Nyhavn

Omend overskriften kan virke lidt vulgær, så er indholdet af dagens podcast ganske sobert og hyggeligt. Jeg satte mig på et par lune fliser med Jeppe Bentzen, hvorefter vi talte om løst, fast og små bump på vejen. Alt i alt må vi konkludere, at det hele faktisk er helt okey-dokey.

nyhavn

En herlig aften i Nyhavn…

Nyhavn er en sær størrelse, og personligt er jeg mest begejstret for at sidde på bolværket i godt selskab, hvorfra man kan studere forbipasserende, alt imens man taler om løst og fast. Jeg har talrige minder fra “havnen” – for eksempel dengang i 1997, hvor jeg stod ganske afklædt med andre studenter klokken 6.30 om morgenen efter et besøg på Hong-Kong. Hvordan det endte, kommer vi også ind på i udsendelsen.

Lyt med – det foregår lige herunder:

Længere blev det ikke – vi runder af med et par stemningsfulde fotos fra den famøse havn.

Nyhavn

Turister på visit

nyhavn

Under optagelsen – eller straks herefter.

Der er mange flere podcasts på My-Pleasure.dk lige her

Facebook findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk