Home Podcast Hvordan er det at være far? En podcast om dette – i selskab med en far og en gin & tonic

Hvordan er det at være far? En podcast om dette – i selskab med en far og en gin & tonic

by Nicolai Klingenberg

Reklame. Fars Dag er lige om hjørnet, og det kan fejres på mange måder – for eksempel med en gave. Et bud på en sådan gave kunne være en flaske god gin, og netop sådanne har Lidl på hylderne for tiden. Men hvordan er det egentlig at være far anno 2019? Og hvad tager man med sig på godt og mindre godt fra sin egen far? Hvad er den vigtigste rolle, man har som far? Det talte jeg med en far om – han hedder Aske, og jeg håber, du vil lytte med – i øvrigt kan du høre naboen feje sin havegang i baggrunden.

lidl overrasker

Et line-up fra Lidl – og det var den blå Wild Burrow gin vi havde i glasset under samtalen, du skal lytte til…

 

Er du parat til at lytte med? Det foregår lige herunder – bare tryk på play, så taler vi.

Straks før samtalens begyndelse, havde vi skænket to gin tonics – en til hver – og vi valgte den irske Wild Burrow gin, som blev tilsat en tonic. Den koster 149 kroner, og det er i øvrigt kun hos Lidl at Wild Burrow og Hortus gin’en forhandles. Du kan i øvrigt fint holde øje med Lidl, da de løbende lancerer spændende specialvarer – herunder spiritus.

Husk i øvrigt, at det er bedre at nyde mindre, men god spiritus, når lejligheden byder sig – og at en gin & tonic er den nemme løsning, men at der findes talrige andre gode bud derude.

lidl overrasker

På en bænk i en have en søndag i juni…

Du kan læse meget mere om Lidl på deres hjemmeside her

Der er mange flere podcasts på My-Pleasure.dk her
My-Pleasure.dk på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk