Home Podcast Mennesker i biler – en ny podcast om biler, køreglæde og handskerumskig

Mennesker i biler – en ny podcast om biler, køreglæde og handskerumskig

by Nicolai Klingenberg

Som du måske ved, har jeg fået et alle tiders job hos Andersen Biler, hvor jeg jobber med marketing. Det er alle tiders, siger jeg dig. Og i forbindelse med jobbet har jeg lavet en podcast, som går under navnet “Mennesker i biler – et lyttevenligt trafikshow”…

mennsker i biler
I første afsnit af “Mennesker i biler” handler det – blandt andet – om Prins Henrik

Køreglæde er en ting – noget andet er, hvad der kan gemme sig i handskerummet. Eller hvor folk kan lide at køre hen med deres biler. Det er den lidt korte historie om det indhold, der venter i de kommende episoder.

I første episode skal vi nemlig først have lidt forhistorie og møde enkefrue Ida Andersen, som var gift med stifteren af Andersen Biler, Helge Andersen. Vi kommer blandt andet omkring et køretøj til Prins Henrik, en firmaoverdragelse og en god flaske vin post mortem…

mennesker i biler
Gode gamle dage

Tryk på trekanten, så taler vi

https://www.spreaker.com/user/13330264/mennesker-i-biler-et-lyttevenligt-trafik

Har du selv en bil, der rummer en god historie, så vil jeg rigtig gerne høre fra dig – det kan være, du har kørt kongeriget tyndt – eller Europa? Måske har din hustru født i jeres bil, eller måske har du gode tips til køredestinationer? I så fald vil jeg rigtig gerne høre fra dig på e-posten nk@my-pleasure.dk

Du kan abonnere på Mennesker i biler i både Spotify og Apple Podcasts

Der er flere podcasts på My-Pleasure.dk her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk