Home Kort - men godt Sådan føles det at fylde 41 år

Sådan føles det at fylde 41 år

by Nicolai Klingenberg

I dag er ganske særlig. Jeg fylder 41 år. Det gør min ven Michael også – og min gamle chef Lars bliver væsentlig ældre. Sådan er livet jo. I dagens anledning er vi trukket mod syd-øst. Her er flot, lunt og kystnært. Stedet hedder Beddingestrand, og jeg har ferieret her utallige somre..

Vejen til hurra er belagt med græs og flankeret af danske og svenske flag

I år bliver det blot et par dage, men nostaligien lever, når jeg trasker rundt med min søn og fortæller anekdoter fra min egen barndom, mens duften af svensk sommer, saltvand og lune enge rammer snuden. Så det føles godt – nu også som 41-årig.

Det var ordene. Jeg vender retur ganske straks, og hvis det var dig, der netop sendte mig en venlig tanke, vil jeg gerne sige tak. Det var pænt af dig.

Hvis du vil vide, hvordan det føles at fylde 40 år, kan du læse mere her

Sådan føles det at fylde 40 år

 

Facebook er yngre og findes her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk