Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 474

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 474

by Nicolai Klingenberg

Nej, hvor er tilværelsen dog flot, og sikke tingene flasker sig. Det glæder mig. Føler du det samme? Jamen, så er jeg også glad på dine vegne. Går det lidt trægt? Det skal nok gå over. Men nok om mor/far forvisninger, for her skal vi sving med ugens øjeblikke, som har fundet vej til den virtuelle kamerarulle, som altid er gratis at fremstille digitalt. Smart? Jeg ved det. Først en gæst. Velkommen til.

Wilma på måtten

Morfar og mormor kom forbi. Morfar lavede grafitti.

Lige på hjørnet

Danmark er flot. Sverige ligeså. Se bare her.

“24655 hallo?”

Det store lys var fremme. Jeg smilede. Appelsin du ved.

Blitz

Jeg mindede mig selv om, at det måske snart var tid til lidt mousserende. Jeg krydsede i øvrigt fingre. For mig selv.

Fedt kliddermærke

Vores ældste søn var i markedet for en klipning. Jeg tænkte, at det kunne hænge sammen med frisørens belønning post klipning, som jeg ville matche, men nej – han ville med. Og sidde side om side med mig. Det gjorde vi så.

“Jeg insisterer…”

Læser: “Hvad med de der sære hunde-fotografier, du plejer at tage?” Mig: “Hold lige mit glas….”

Bertold uden snor

Maude blev døbt i 1974. Min far og onkel var med. Ingen af disse står dog i midten her.

Sikke en barnedåb

Intakt før spredning, som man siger.

“Bare pust – alt hvad du kan…”

Min hustru er krea med saft, bagværk og alt derimellem. Her er vi på hyldeblomstjagt. Vi hentede Lily på vejen.

Saftjagt

Stenbroen har alle dage været grum.

På barrikaderne

Jeg – taknemmelig for livet.

Walter Klingenberg

Ting, der fyldte gevaldigt før, fylder mindre nu.

Kermit – 40 millimeter dengang. 40 millimeter nu.

Jeg fik slået det sidste søm i sommerhusets plankeværk.

Dette er ikke sommerhusets plankeværk.

Læser. “Hvad med ugens kig-op?” Mig: “Hold lige mit glas.”

Trækrone. Sikke et pragtfuldt virvar

Jeg orienterede mig fra en bænk. En mand begik en omelet i det fri. Jeg spurgte ind. Han – og en ven – var på sejltur. Jeg er tosset med at tale med fremmede.

“Omelet anyone?”

Kampen fortsatte.

Pappa Ege ved en afspærring

Mindes du, at eksamens noter pludselig var uvæsentlige? Så er du ikke alene.

“Fuck de noter – carpe diem!”

Vi talte om, hvor voldsomt 12 centimeter faktisk kan være. Og så mindedes vi gamle dage.

Studenter anno 1997

Lige på den anden side af skærmen var samtalen en ganske anden. Humøret var dog også højt hos dem.

Studenter anno 2020

Nok værtshus for denne gang.

Tilbage til skønne realiteter

Er du sådan en brætspils kind of M/K? Så har jeg et flot tilbud til dig.

Myretuen anyone?

Kradser det lidt? Så undlad at snuble i buskadset.

Hyben i fuld flor

Taknemmelighed og lykke del II

Brødre

Så for den. Nu er der ikke mere at komme efter. Men kigger du i fremtidskikkerten, så kan du fint forvente mere om eksakt syv dage. Er du i øvrigt i sommerhus og påtænker at tage hjem i dag, så sørg endelig for at dato-tjekke varerne i sommerhuset samt at skrue ned for vandvarmeren.

Missede du sidste uge? Åh den var nu fin. Kig bare med i fortidskikkerten her

Facebook kan tilgås her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk