Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 475

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 475

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Kan du se den? Enden på årets første sommermåned? Det er gået snabt. Men jeg har mere nyt. Dagens længde er sørme aftaget med to minutter. Det kan jeg heldigvis ikke mærke. Livet er jo flot, og det er du også. Jeg har i øvrigt samlet lidt fotos til det, der fint kan beskrives som en blanding af lige dele tidskapsel, socialrealisme og dagbog. Først en gæst.

Jeg kommer til at tænke på den der angry cat sag, der er ganske viral på de sociale medier

Vi manglede Mette. Det tror jeg godt, børnene kunne mærke…

Under markisen – med ægte smil. Sådan da.

Sofa-ryttere.

Gutterne

Jeg kan ikke helt svare på, hvorfor jeg finder ventende hunde fascinerende, men det er altså sådan, det er.

Den kunne godt hedde Ebbe

Spær øjnene op, og gå tæt på. Der sker ting og sager.

Naturligt

Vi vente snuderne mod hjemmet.

Alt er love ved busserne

Det er ikke alle, der trives med at være muret inde. Det var der angiveligt taget højde for ved opførelsen af muren.

Udbryder

Vi fik øjenkontakt.

Goddag

En rolig formiddag. Det er jo ferie lidt endnu.

Havnestilhed

Christian og Søren Pilot. Og mig.

Guns. Måske lidt af dej, men hvad pokker.

En 500 SL kunne ikke starte. Men det kunne den faktisk godt.

Vi gav en hånd med. Sådan en ratlås kan være en drilsk laban. For slet ikke at tale om tændingsnøglen, der jo skal drejes.

Jeg trillede ud til dialog og halløj.

Taarbaek

“Ved De hvor sørf-klubben ligger…?”

Jeg rendte på den australske mægler igen

Forfriskende. Jeg lover. Skønt tilmed.

Aftendyp

Min hustru tryllede med jernet.

Falafel-vaffel

Jeg gad nok vide, hvad årsagens til den henkastede endeskive var foranledigt af.

Væk med dig

Du får lige lidt mere dansk sommer.

Høj sol over Kattegat

Med tværsnit og friskt fyldt.

Dorader – de første i år

Jeg handlede fire flasker vin for længe siden. Jeg har gemt dem. Vi fik en af dem i ugens løb. Det var denne her.

Jeg er vældig begejstret for denne hvidvin

Slut-prut. Vi ringede solen ned og hilste weekenden velkommen. Faktisk er det flere år siden, vi har set en solnedgang på stranden. Det skyldes praktiske foranstaltninger, men dem blæste vi på, da børn gerne må være længe oppe. Særligt når det er varmt, og de ikke kan sove.

Solnedgang og måne i øverste venstre hjørne.

Så løb kameraet tør for film. Her slutter den 475. udgave af ugen, der gik, men livet og konceptet fortsætter. Jeg er faktisk allerede i sving med at samle fotografier til næste søndag. Du kan gøre det samme – du vil blive glad for det om et år.

I sidste uge tog livet sig således ud

My-Pleasure.dk på Facebook her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk