Home Spottet Tre gode råd til, hvad du ikke skal skrive i din datingprofil, når du skal finde din kommende partner

Tre gode råd til, hvad du ikke skal skrive i din datingprofil, når du skal finde din kommende partner

by Nicolai Klingenberg

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange forskellige ting, som du altid burde sørge for at skrive i din datingprofil. Som hvad du søger i en potentiel partner, eller hvad du laver til daglig. Dog er der også mange fælder, som du kan falde, i når du skal skrive din profiltekst, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvad du ikke skal skrive i din datingprofil, så du kan finde en potentiel partner at spille klaver for på jeres første date. Mangler du dog et el-klaver til formålet, så Læs mere her, hvor du kan finde de bedste elklavere, som er bedst i test. 

Spørg, hvis der er noget, som du gerne vil vide

Når du skal skrive din profiltekst, så er det en god ide, at du ikke skriver, at de forskellige potentielle partnere kan skrive og spørge hvis der er noget, som de gerne vil vide. Dette tyder på, at du ikke har taget dig nok tid til at skrive en ordentlig profiltekst, som giver et godt billede af, hvem du er som person, og du burde derfor gå tilbage og rette de steder, hvor der mangler god og vigtigt information. 

Voldsomme politiske holdninger

Når du skal skrive din profiltekst, så er det en god ide, at du sørger for at holde de stærkere politiske holdninger for dig selv, indtil du møder vedkommende, som du skal på date med. Det kan virke meget afskrækkende, hvis du skriver, at du hader veganere, eller at du altid stemmer rødt, og derfor er det en god ide, at du lader det politiske ligge, indtil i begge kan tale om emnerne i en ordentlig tone sammen. 

Jeg elsker at rejse, jeg elsker at lave mad, jeg elsker at gå en tur ved stranden

Alle elsker at rejse, og de fleste elsker også at lave mad, og det er meget få mennesker, som ikke elsker at gå en tur på stranden. Disse forskellige sætninger er blevet skrevet på flere tusinde profiler, og dette sørger ikke for, at du stikker ud i mængden. Det er derfor en god ide, at du sørger for, at det som står i din tekst er mere specifikt for dig, så du kan tiltrække en potentiel partner, som kan lide de ting, som du kan lide. 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk