Home Kort - men godt Breaking news: Radio Soft julemusik 2020 – datoen er offentliggjort

Breaking news: Radio Soft julemusik 2020 – datoen er offentliggjort

by Nicolai Klingenberg

Det er mig en sand fornøjelse netop at have overhørt et højtidsorienteret budskab, som fortjener alles opmærksomhed. Det omhandler Radio Soft julemusik anno 2020.

radio soft julemusik 2020
“Hurra”” Et ældre julekort illustrerer nemt glæden ved julen.

Har du noteret dig, at supermarkederne ikke kun hørmer af mundbind? Jeg fik handlet årets første pose pebernødder i weekenden, men jeg glemte sørme at få den åbnet. I Silvan var de i færd med at sætte et sandt nisseorgie op, da jeg tittede forbi at leje mig et apparat.

Jeg har alle dage glædet mig over julen – og i en sådan grad, at den 25. december som oftest kan være forbundet med en let til moderat følelse af tomhed. Men den del, er der længe til. Til gengæld er der slet ikke længe til fredag den 6. november klokken 8.00. Det er her, Radio Soft åbner de musikalske julesluser og slipper den pragtfulde musik fri i en sand syndflod, som stænker dråber af lykkerus og nostalgi til hjerne og øren.

Jeg har haft min “radiogang” på den matrikel, hvorfra essensen – altså Radio Soft julemusik – sendes. Det foregår lige til højre for julemandens værksted i Mileparken, 2740-Skovlunde. Vældig eksotisk.

Stiller du ind på Radio Soft den 6. november 2020? Jeg gør. Måske ikke lige fra klokken 08, men nærmere fem minutter over. Derfra er det bare om at tælle ned og glæde sig talrige uger. Tilsæt selv gløgg, minder, julefrokost anekdoter og andet fint.

Postscriptum: Du kan deltage i konkurrencen om 1.000 kroner til juleindkøb på Radio Softs Facebook side her – det omhandler noget med at give inputs til den julesang, der skal spilles som den første.

Er du til mere jul, så læs med her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.