Home Spottet SubBook – fotos skal ses på print og i en bog

SubBook – fotos skal ses på print og i en bog

by Nicolai Klingenberg

Min barndomsven har for år tilbage lanceret et koncept – det handler om at bringe fotos ud af mobilen og ned på print i en fotobog. Det er der flere, der kan, men her skal det handle om SubBook, som min vens biks hedder.

Er det kun fordi, han er min ven? Ingenlunde – det er også fordi, du får en flot rabat (femogtyve procent du), hvis du prøver konceptet af, og da julen er lige om hjørnet, tænkte jeg, det lige ville være noget for dig (og en du gerne vil begave).

subbook
En stabel fotobøger – den vogn kan du ryge med på lige straks…

Lidt hurtige facts? Så gerne. En fotobog fra SubBook koster fra 179 kroner, formatet hedder A5, og du kan vælge mellem 32 og 200 (det var ikke så lidt, hva’?) fotosider. Fragten? Den er gratis. Og køber du tre fotobøger, smider SubBook et træ i jorden – du bruger lidt fra naturen, men giver også noget tilbage.

subbook
Ren idyl.

Lidt praktisk? Naturligvis. Hvis du vil have bøgerne under juletræet, skal du bestille senest den 13. december, og hvis du vil have rabatten på de 25 %, skal du anvende koden “love”, når du afgiver din bestilling.

subbook rabat
Husk koden “love” – og det var love. Der venter en klækkelig rabat på 25 %.

I øvrigt vil du velsagtens finde det interessant, at du kan downloade en app, hvorfra du vælger de fotos, der skal bruges i din bog. Du kan ydermere vælge mellem nydelige forsider, og så er resten op til dig.

fotobog subbook
Der venter ydermere flere præ-designede forsideforslag

Interesseret? Jeg forstår dig. Udover at kreere familiære fotobøger, kunne du jo også give den som en art fotokunstner og få dine bedste skud ned i en bog, og dermed have lidt coffeetable feeling med egne skud og eget ego. Blot en idé – måske er du lystfisker, jæger eller bilspotter? Dermed kan du forevige dine trofæer i bogen. Sæt selv en stopper for fantasien (hold mig tilbage!).

Du kan læse mere og blive klogere hos SubBook.com her

Interviews med kreative fotografer på My-Pleasure.dk findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk